Cei doi jucători au dominat fotbalul în ultimul deceniu, reușind să câștige, împreună, 11 Baloane de Aur: 6 obținute de Messi și 5 de Cristiano Ronaldo.
Într-un interviu oferit pentru Corriere della Serra, Marco van Basten a dezvăluit că nici nu are sens comparația dintre Ronaldo și Leo Messi, pe care îl consideră "unic și irepetabil".
De 3 câștigător al Balonului de Aur și fost campion european cu naționala Olandei, Van Basten susține că oamenii care îl consideră pe Ronaldo cel mai bun jucător din lume nu se pricep la fotbal.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Messi a absentat de la petrecerea Argentinei după calificarea în sferturi
ACUM 17 MINUTE
"Cristiano Ronaldo este un mare jucător, dar cine spune că este mai puternic decât Messi nu înţelege fotbalul sau minte. Messi este unic, inimitabil şi irepetabil. Sunt jucători care se nasc o dată la 50 de ani. Când era mic, a căzut în oala geniului fotbalului.", a spus Van Basten.
Marco van Basten a cucerit de trei ori "Balonul de Aur", în 1988, 1989 și 1992, și a câștigat Campionatul European din 1988.
După o serie de 4 meciuri fără gol marcat, Messi a reușit să înscrie de 4 ori în ultimul meci din campionat, împotriva celor de la Eibar. Pentru catalani urmează super-duelul cu Real Madrid, din El Clasico. Partida de pe Santiago Bernabeu se va juca mâine, de la ora 22:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 35 MINUTE
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM O ORĂ