Actualmente președinte al Liberiei, Goerge Weah este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în fotbalul mare. Într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport, câștigătorul Balonului de Aur din 1995 a făcut o declarație care cu siguranță îi va supăra pe fanii lui Milan, unde liberianul a jucat între 1995 și 2000. Chiar dacă Milan a fost singura echipă din Italia la care a evoluat, fostul atacant a spus că favorita lui din Serie A este Juventus.

"Juventus a fost echipa pe care am susținut-o din copilărie. Mă uitam la Serie A și la fotbalul francez pe când eram în Africa. Ei arătau imagini cu Platini și m-am îndrăgostit de Juventus. Apoi viața m-a dus la Milan, unde am găsit o familie și un mediu special. Milan mi-a dat totul, dar eu am susținut-o în continuare pe Juve.", a declarat Weah, citat de Gazzetta dello Sport.

Fotbal
Roma - Milan 1-2. Ibrahimovic s-a accidentat și va lipsi o perioadă lungă
IERI LA 21:45
https://i.eurosport.com/2014/09/09/1310767.jpg

Goerge Weah: "Cristiano Ronaldo nu este cel mai bun jucător din lume"

În interviul acordat jurnaliștilor italieni, fostul mare jucător a făcut referire și la Cristiano Ronaldo, pe care îl apreciază foarte mult, dar nu îl consideră cel mai bun jucător din lume: "Cristiano Ronaldo este un exemplu de cum să combini munca grea și pasiunea pentru joc și cum poate aduce rezultate acest lucru. Nu este cel mai bun jucător din lume, dar s-a antrenat din greu pentru a deveni ceea ce este. Îl admir pe Ronaldo pentru că a rămas umil și a muncit și merită tot ceea ce are. A luptat din greu pentru a ajunge acolo unde este acum."

De asemenea, africanul a vorbit și despre Zlatan Ibrahimovic, liderul fostei sale echipe, pe care l-a comparat cu marile legende ale "rossonerilor": "Ibra este puternic și încrezător în sine. Milan l-a semnat pentru că poate fi foarte util pentru jucătorii tineri. El este un exemplu și o inspirație pentru ei Dacă lucrezi din greu și nu-ți pierzi pasiunea, atunci vârsta este doar un număr. Gândiți-vă la Baresi sau Paolo Maldini, ambii au jucat la un nivel înalt până la 40 de ani."

https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Serie A
Pirlo nu e mulțumit de convocarea lui Drăgușin la națională? Impresarul său așa crede!
28/02/2021 LA 07:15
Serie A
Drăgușin, șanse mari să debuteze ca titular în Serie A! Ce a spus Pirlo înaintea meciului cu Verona
26/02/2021 LA 14:13