Fost internațional de tineret, Deian a fost testat pozitiv cu coronavirus înaintea derby-ului dintre Partizani și KF Tirana, programat astăzi. După vestea că jucătorul de 25 de ani a fost infectat, toți coehipierii săi au efectuat testul de urgență, rezultând alte 3 cazuri pozitive. Boldor a fost considerat vinovat pentru focarul declanșat la Partizani, motiv pentru care spiritele s-au încins considerabil.
Potrivit ProSport, Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote, cei 3 colegi depistați cu Covid-19, l-au amenințat în primă fază pe român, apoi au mers la locuința sa pentru a-l înfrunta. Lucrurile au scăpat complet de sub control, iar cei 3 s-au năpustit asupra lui Deian. Presa albaneză susține că vecinii românului au sunat la poliție, coechipierii săi au fost arestați, iar Boldor a fost dus la spital.

Deian Boldur a bifat 14 selecții pentru România U21

Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
Crescut la LPS Banatul, Deian Boldur a ajuns în 2011 la academia Romei, unde a petrecut 4 ani. De-a lungul carierei sale, fundașul a mai evoluat la echipe precum Pescara, Bologna și Montreal Impact, iar în prezent se află la Partizani sub formă de împrumut de la clubul mamă, Hellas Verona. Contractul său cu formația albaneză va expira pe 31 iulie.
Deian Boldur a bifat 14 selecții la naționala U21 a României, reușind să marcheze un gol.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE