Se întâmpla într-o confruntare dintre Spania și Croația, din Liga Națiunilor. Presa internațională a scris că Lovren s-ar fi răzbunat după ce Ramos l-a accidentat pe Mohamed Salah în finala UEFA Champions League din 2018, dintre Real Madrid și Liverpool.
Salah a părăsit terenul în lacrimi, în prima repriză, cu o accidentare serioasă la umăr. La următoarea întâlnire dintre Lovren și Ramos, croatul i-a aplicat o lovitură puternică cu cotul și i-a transmis un mesaj:
"Dacă l-am lovit intenționat pe Ramos, ca să mă răzbun pentru accidentarea lui Salah? Da, este posibil. Nu vreau să generez discuții, dar cred că Ramos l-a accidentat intenționat pe prietenul meu, așa că a venit timpul să plătescă pentru ce a făcut. În finala Champions League, am jucat mult mai bine decât Real până la accidentarea lui Salah. Apoi, după ieșirea sa, au început să ne domine.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 6 ORE
Salah a făcut un efort extraordinar, s-a recuperat și a jucat la Cupa Mondială. Când a aflat Salah că l-am lovit pe Ramos, a început să râdă. Da, l-am lovit intenționat cu cotul când ne-am întâlnit la meciul dintre Spania și Croația. Apoi, i-am spus că acum suntem chit. Îl respect pe Ramos ca jucător și pentru tot ce a făcut la Real Madrid. A câștigat multe titluri, dar are un comportament care nu îmi place. S-a obișnuit să-și accidenteze adversarii.", a spus Dejan Lovren, pentru Sada El Balad, din Egipt.

Lovren a vorbit despre relația dintre Salah și Mane

Lovren a vorbit în premieră și despre relația dintre atacanții lui Liverpool, Sadio Mane și Mohamed Salah, după ce presa britanică a semnalat în urmă cu ceva vreme anumite tensiuni între cei doi.
Lovren a avut o relație foarte apropiată cu Mohamend Salah, după ce acesta a ajuns în 2017 la Liverpool de la AS Roma. Sadio Mane ajunsese cu un an înainte la Liverpool, în schimbul sumei de 34 de milioane de lire.
Prima mică ruptură între cei doi s-a produs în toamnă, când Mane și Salah s-au certat după ce egipteanul a refuzat să îi paseze într-o fază iminentă de gol, în victoria cu 3-0 în fața lui Burnley. Ulterior, preţ de câteva partide, cei doi au părut că se evită pe teren, refuzând să îşi paseze, dar lucrurile au fost rapid reglate de Klopp, astfel că diferendul nu a escaladat. Totuşi, în presa din Marea Britanie s-a semnalat în mai multe rânduri că între cei doi ar exista anumite tensiuni, generate de orgolii.
Fostul fundaș al lui Liverpool a vorbit pentru site-ul egiptean "KingFut" și a recunoscut că există competiție între Mohamed Salah și Sadio Mane, dar spune că aceasta este în beneficiul campionilor din Premier League.
"Eu văd acest lucru într-un mod diferit. Este bine să existe competiție între jucători. Este normal, Salah vrea să marcheze mai mult decât Mane, iar acesta este fotbalul. Dacă ambii jucători sunt într-o formă bună, atunci este bine pentru echipă și acesta este cel mai important lucru.", a spus Lovren.
Croatul a admis că există o competiție acerbă în atacul lui Liverpool, dar reproșurile din anumite meciuri apar doar pe moment: "Când Salah nu marchează într-un meci, nu îl acuză pe Mane că nu a marcat. În schimb, se concentrează pe greșelile sale și încearcă să-și îmbunătățească evoluția pentru următorul joc."
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 7 ORE