Fostul selecționer al Spaniei, Vicente Del Bosque, a criticat comportamentul starului brazilian al lui PSG, Neymar, pe care nu îl consideră "un bun exemplu", deși îi recunoaște calitățile fotbalistice excepționale, cu ajutorul cărora și-a făcut loc într-un "top 5 mondial" al lui Del Bosque.
Este un tip dificil. Pentru mine nu este un bun exemplu. Şi precizez că, pentru mine, este un excelent jucător. Dacă mi-aţi cere Top 5 mondial, este cu siguranţă pe lista mea. Dar pe teren, încearcă să trişeze, se preface mult. Şi mai e modul în care a plecat la Barcelona. Dar cluburile ar trebui să decidă pe cine transferă sau nu. Nu ar trebui să fim atenţi la ceea ce zic jucătorii, deoarece există directori sportivi şi secretari tehnici. Este foarte dificil pentru un fotbalist să spună ceva de rău despre un alt fotbalist, care a fost coechipierul lui. Nu-mi amintesc să fi făcut vreunul asta.

Vicente Del Bosque nu și l-ar dori pe Neymar în echipă

Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
IERI LA 16:39
În luna septembrie a anului trecut, Vicente del Boscque, unul dintre cei mai titraţi antrenori din istoria Spaniei, a declarat că, deşi în consideră un jucător bun, nu îl place pe Neymar şi nu l-ar transfera.
Cred că ar fi fost bine pentru LaLiga dacă ar fi venit, dar dacă aş fi un club, nu l-aş transfera. Aşa cum am spus, este un jucător minunat, dar mie nu-mi place de el din alte motive. La Barcelona, au trebuit să-i regleze comportamentul. Dacă ai face un sondaj în rândul suporterilor FC Barcelona, peste 50 la sută s-ar îndoi că vor să-l vadă înapoi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Neymar, discurs emoționant, după Brazilia - Coreea de Sud: "Mi-a fost teamă nu voi mai juca"
IERI LA 08:51
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în sferturile Cupei Mondiale după 4 goluri în 30 de minute în poarta Coreei de Sud
05/12/2022 LA 20:55