În luna februarie, Alli a postat un videoclip pe contul de Snapchat, în care a luat în râs problema reprezentată de pandemie. Mai mult, jucătorul lui Spurs a glumit pe seama unei persoane cu origini asiatice.
Starul lui Spurs a apărut cu o mască pe faţă în filmuleţul controversat: "Corona ce? Vă rog, ascultaţi asta cu volumul ridicat", a fost mesajul care a însoțit filmarea.
El a focalizat apoi imaginea pe un bărbat asiatic, pentru ca apoi să deplaseze camera către o sticlă de dezinfectant. Imaginile au fost însoţite de textul: "Acest virus trebuie să fie mai rapid decât asta pentru a mă prinde".
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM 23 MINUTE

Alli va fi suspendat la meciul cu Manchester United, din Premier League

Potrivit BBC, Liga Engleză a hotărât să-l suspende pe internaționalul englez la primul meci al formației lui Jose Mourinho de la reluarea sezonului din Premier League, împotriva lui Manchester United. De asemenea, Alli va primi o amendă de 50.000 de lire și va trebui să participe la un curs educativ.
Meciul dintre Tottenham și Manchester United se va disputa pe 19 iunie, de la ora 22:00, transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport. Cu siguranță, vestea nu-l bucură deloc pe Jose Mourinho, tehnicianul lui Spurs. Alli este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul londonezilor, alături de nume precum Harry Kane și Son. În sezonul actual, Alli a înscris 9 goluri și a oferit 6 pase decisive în toate competițiile.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM O ORĂ