Ousmane N'Doye a dezvăluit în urmă cu două zile, pentru sport.ro, că a mediat conflictul dintre Sebastian Colțescu și Demba Ba, izbucnit la meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir. Arbitrul român l-a indicat pe Pierre Webo, antrenorul secund al turcilor, drept "ăla negru", iar spiritile s-au încins pe Parc des Princes.
Demba Ba a fost unul dintre cei mai vocali oameni care l-au certat pe Sebastian Colțescu.
"De ce nu zici 'acest tip alb' când vorbești despre un tip alb, ci spui doar 'acest tip'? Ascultă-mă! De ce când te referi la un 'tip negru' trebuie să spui 'acest tip negru'?", a țipat Demba Ba către Colțescu, în mijlocul scandalului de pe Parc des Princes.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 26 MINUTE
La începutul săptămânii, Ousmane N'Doye a făcut o dezvăluire șoc, povestind că a mediat conflictul dintre Demba Ba și Colțescu. Fostul jucător din Liga 1, trecut pe la Dinamo, Astra, FC Vaslui și ASA Târgu Mureș, a spus că i-a trimis numărul de telefon al lui Colțescu lui Demba Ba, iar cei doi au discutat și s-au împăcat.

Demba Ba a lămurit incidentul cu Colțescu: "M-a sunat și mi-a spus că îi pare rău"

Totul părea să se fi încheiat cu bine... până azi-noapte, când Demba Ba a postat un mesaj enigmatic pe contul de Twitter. Atacantul senegalez a lăsat de înțeles că declarațiile lui N'Doye sunt false.
Apoi, la numai 12 ore după postarea de pe contul său de Twitter, în presa din Turcia a fost publicată o nouă declarație a lui Demba Ba, în care recunoaște că Sebastian Colțescu l-a sunat și și-a cerut scuze pentru cuvintele folosite.
"Arbitrul Sebastian Colțescu m-a sunat și mi-a spus că nu este rasist. Și-a cerut scuze pentru tot ce s-a întâmplat. O persoană pe care nu pot s-o refuz (n.r. - Ousmane N'Doye) m-a sunat și mi-a spus că arbitrul vrea să vorbească cu mine. Am spus 'ok', apoi Colțescu m-a sunat. Mi-a spus că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat și m-a asigurat că nu e rasist. Cazul e închis pentru el", a spus Demba Ba, pentru publicația turcă Hurriyet, în această dimineață.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 8 ORE