Denis Alibec este dorit insistent de turcii de la Gaziantep dar și de Samsunspor. Totuși, vicepreședintele clubului unde antrenează Marius Șumudică a ajuns deja la un acord cu jucătorul.
Cu toate acestea, transferul depinde în continuare de patronul Astrei, Ioan Nicolae. Alibec și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca de la Astra, dar Nicolae nu vrea să îl cedeze decât pentru prețul potrivit.

Gaziantep a ajuns la un acord cu Denis Alibec

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 23 MINUTE
”Alibec este un jucător bun, iar noi am făcut o ofertă. Ne-am înțeles cu jucătorul, dar așteptăm răspunsul clubului. I-am făcut o ofertă foarte bună, iar clubul nostru este unul care plătește salariile la timp", a declarat Muslum Ozmen, vicepreședintele lui Gaziantep, potrivit Milliyet, citat de DigiSport.
Ioan Nicolae vrea cel puțin un milion de euro pentru Denis Alibec, chiar dacă românul are 29 de ani. Dani Coman și Bogdan Andone sunt și ei de acord cu plecarea lui Alibec, însă acest lucru nu pare să-i schimbe părerea patronului.
"Oferta este de 600.000 de euro și 30% dintr-un viitor transfer, dacă pleacă în următorii trei ani. Pentru Denis ar fi de aproximativ 500.000 de euro, plus bonusuri. Nu am primit niciun răspuns. Eu cred mult în Denis și pentru el am refuzat jucători de clasă”, a declarat Marius Șumudică.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 29 MINUTE
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM O ORĂ