Denis Alibec este gata să înceapă o nouă aventură, în Grecia, la echipa de prima ligă Atromitos. Gruparea elenă a anunțat că a reușit achiziționarea atacantului român, după ce a obținut împrumutul lui până la finalul sezonului, de la formația turcă Kayserispor.
"Denis Alibec are 31 de ani (1.5.1991), este stângaci, joacă pe postul de atacant și este internațional la naționala României, pentru care are 22 de selecții. Și-a început cariera la Farul Constanța, de la care Inter l-a achiziționat în 2009, la vârsta de doar 18 ani.
Liga
Decizia categorică luată de Florentino Perez după ce Mbappe l-a lăsat cu ochii în soare
ACUM 13 MINUTE
De atunci, au urmat împrumuturile sale la Mechelen, Viitorul și Bologna. Astra Giurgiu l-a transferat definitiv în 2014. Cu Astra a câștigat Cupa României în 2014 și campionatul 2016, ajungând, de fapt cel mai bun jucător al ligii , având un sezon cu 33 de meciuri, 19 goluri și 14 pase decisive.
În ianuarie 2017 a fost achiziționat de Steaua București, dar în iulie 2018, fosta sa echipă, Astra Giurgiu, l-a readus la echipă. El a rămas în al doilea mandat la Giurgiu până în vara anului 2020, înregistrând un total de 56 de meciuri, 21 de goluri și 20 de pase decisive. În octombrie 2020, Kayserispor l-a transferat, iar în ultimele șase luni a jucat împrumutat la Cluj", l-a prezentat Atromitos pe site-ul oficial.

Denis Alibec a făcut primele declarații la Atromitos

După finalizarea acordului, Denis Alibec a primit tricoul cu nr. 70 și a făcut primele declarații pentru site-ul clubului:
"Sunt foarte fericit că am venit la Atromitos. Știu că este o echipă care și-a construit un nume mare și stabil în Grecia. Știu că nu ajung într-un sezon bun pentru echipă, dar am venit doar să ajut. Vreau să pun urmărul ca echipa să părăsească ultimele locuri, să joace mai bine și să termine cât mai sus.
Știu că suntem o echipă bună, peste locul care se află acum în clasament. Când am aflat despre interesul de la Atromitos, mi-am întrebat prietenii despre campionatul Greciei. Mi s-a spus ce e mai bun despre club, așa că sunt foarte fericit că am ajuns aici. Am vorbit și cu Rotariu (n.r. Atromitos l-a transferat în această săptămână și pe Dorin Rotariu) și el este gata să dea totul pentru echipă".
În același timp, Alibec a susținut că este la un nivelul bun pregătire, fiind disponibil imediat pentru antrenorul Chris Coleman
"Sunt absolut pregătit. Vreau să intru repede. Vreau să mă alătur echipei, să-mi cunosc noii coechipieri. Scopul meu este să rămân în planurile naționalei mele, așa că, da, sunt gata să dau ceea ce are nevoie Atromitos", a mai susținut Alibec.
Ligue 1
Mbappe își va reînnoi contractul cu PSG! "Decizia a fost deja luată". Când este așteptat anunțul
ACUM 42 MINUTE
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM O ORĂ