Kayserispor, echipă antrenată de Dan Petrescu, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), campioana Turciei, Istanbul Başakşehir, în etapa a 20-a din Super Lig. Denis Alibec a fost decisiv pentru gruparea pregătită de fostul antrenor al CFR-ului și a înscris o "dublă".
Alibec a deschis scorul în minutul 42 (după o pasă primită de la Campanharo), internaționalul român închizând tabela în minutul 77. În urma acestui succes, formația lui Dan Petrescu a urcat pe locul 17 în clasament, cu 23 de puncte (prima poziție aflată în afara locurilor retrogradabile). La gazde a fost titular și un alt internațional român - Cristi Săpunaru (a primit un cartonaș galben în minutul 91).

Denis Alibec s-a ales cu o accidentare în meciul în care a reușit "dubla" pentru Keyserispor

Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după meciurile naționalelor din luna septembrie? Rezultate și aspirații care contrazic
28/09/2022 LA 08:21
În vârstă de 30 de ani, Denis Alibec nu a reușit să încheie partida pe teren. Dan Petrescu a fost nevoit să-l înlocuiască pe atacantul român în minutul 79, la scurt timp după golul al doilea, din cauza unor probleme medicale acuzate de internaționalul român. Kayserispor a transmis că Denis Alibec a suferit o accidentare ce poate fi serioasă, însă un verdict va fi oferit în urma examenului RMN pe care atacantul trebuie să-l facă.
Alibec nu a mai apucat să se bucure pentru golul doi și s-a prăbușit pe teren, acuzând dureri mari. Acesta a primit îngrijiri medicale şi, în cele din urmă, a fost scos pe targă după ce nu a mai putut continua partida: "Situația atacantului nostru Denis Alibec, accidentat în meciul cu Bașakșehir, va fi clară după examenul RMN", a transmis clubul turc.Denis Alibec a jucat 12 partide în acest sezon la Kayserispor, în care a strâns 603 minute pe teren, şi a marcat de trei ori.
Liga Națiunilor UEFA
România s-a trezit prea târziu! A câștigat cu Bosnia, dar a retrogradat în Liga C! Clasamentul final
26/09/2022 LA 08:19
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35