Articol scris de Romeo Ene
Atacantul român va împlini 22 de ani pe 6 iulie şi a revenit în Belgia. În Italia a evoluat destul de puţin, având doar 9 apariţii, iar în una singură a fost titular.
De altfel, Crotone a retrogradat în Serie B, iar împrumutul atacantului român a expirat la finalul sezonului.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Messi a absentat de la petrecerea Argentinei după calificarea în sferturi
ACUM 26 MINUTE

Antrenorul lui Standard, laude pentru Drăguş

Antrenorul lui Standard Liege, Mbaye Leye, a avut cuvinte de laudă la adresa fotbalistului cu 2 selecţii în naţionala României: "Denis era printre jucătorii cei mai talentaţi când eu eram secund la Standard Liege. Are explozie, viteză şi joacă un fotbal bun. Sunt însă nişte detalii care fac ca el să fie în continuare la acest nivel. Trebuie să găsim cheia care să-i permită să se dezvolte. Voi da totul în perioada de pregătire pentru a şti dacă el poate aduce un plus echipei. Un Denis în formă seamănă cu profilul jucătorilor pe care îi căutăm. A avut şansa sa la Crotone, unde a început bine. Apoi, o lună de zile a avut Covid-19. După aceea a venit alt antrenor şi el a avut mai puţin timp de joc. În opinia mea, el poate să ne aducă ceva.
A dobândit experienţă după acest împrumut în Italia. Era cunoscut în România şi a venit incognito într-o ţară nouă. Nu este întotdeauna uşor când soseşti tânăr în străinătate. Ar fi minunat să aibă acest declic în perioada de pregătire şi să fie conştient de calităţile sale şi de ce ne poate aduce. Mai ales din punct de vedere colectiv", a spus Leye, pentru presa din Belgia, citat de digisport.ro
Denis Drăguş a ajuns în Belgia în august 2019, Standard plătind pe el 1.8 milioane de euro de la Viitorul, actuala Farul Constanţa. A prins doar 2 meciuri în campionat şi 2 în Cupă pentru belgieni, niciodată ca titular.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 44 MINUTE
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM O ORĂ