Articol scris de Romeo Ene
Atacantul român va împlini 22 de ani pe 6 iulie şi a revenit în Belgia. În Italia a evoluat destul de puţin, având doar 9 apariţii, iar în una singură a fost titular.
De altfel, Crotone a retrogradat în Serie B, iar împrumutul atacantului român a expirat la finalul sezonului.
Fotbal
Spurs - Norwich 3-0. Lucas Moura, golul carierei
ACUM 42 MINUTE

Antrenorul lui Standard, laude pentru Drăguş

Antrenorul lui Standard Liege, Mbaye Leye, a avut cuvinte de laudă la adresa fotbalistului cu 2 selecţii în naţionala României: "Denis era printre jucătorii cei mai talentaţi când eu eram secund la Standard Liege. Are explozie, viteză şi joacă un fotbal bun. Sunt însă nişte detalii care fac ca el să fie în continuare la acest nivel. Trebuie să găsim cheia care să-i permită să se dezvolte. Voi da totul în perioada de pregătire pentru a şti dacă el poate aduce un plus echipei. Un Denis în formă seamănă cu profilul jucătorilor pe care îi căutăm. A avut şansa sa la Crotone, unde a început bine. Apoi, o lună de zile a avut Covid-19. După aceea a venit alt antrenor şi el a avut mai puţin timp de joc. În opinia mea, el poate să ne aducă ceva.
A dobândit experienţă după acest împrumut în Italia. Era cunoscut în România şi a venit incognito într-o ţară nouă. Nu este întotdeauna uşor când soseşti tânăr în străinătate. Ar fi minunat să aibă acest declic în perioada de pregătire şi să fie conştient de calităţile sale şi de ce ne poate aduce. Mai ales din punct de vedere colectiv", a spus Leye, pentru presa din Belgia, citat de digisport.ro
Denis Drăguş a ajuns în Belgia în august 2019, Standard plătind pe el 1.8 milioane de euro de la Viitorul, actuala Farul Constanţa. A prins doar 2 meciuri în campionat şi 2 în Cupă pentru belgieni, niciodată ca titular.
Romanian Liga I
FC U Craiova - Voluntari 0-2. Tamaş&Co, pe locul 3 în Liga 1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Fred, primul marcator pentru United în era Rangnick. Gol superb al brazilianului
ACUM 2 ORE