Denis Haruț a anunțat în urmă cu două zile că s-a înțeles cu FCSB, după o ședință de câteva ore desfășurată la baza din Berceni a clubului. În cele din urmă, fundașul de 21 de ani n-a ajuns la un numitor comun cu conducerea "roș-albaștrilor" și s-a întors la Botoșani. Deși FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, internaționalul de tineret român n-a reușit să ajungă la un consens cu liderul din Liga 1.
Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că Haruț l-a sunat și i-a spus că nu poate să semneze contractul cu FCSB. Motivul? Clubul bucureștean voia să-l "lege" pe fundaș cu "două contracte", valabile pe o perioadă totală de 7 ani. Totuși, nu toată lumea îl laudă pe Haruț pentru faptul că a citit cu atenție tot ce scria în contract.

Denis Haruț, criticat pentru refuzul de a semna cu FCSB

Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
ACUM 32 MINUTE
Nicolae Dică a ţinut să îi transmită lui Haruţ că el nu ar fi stat pe gânduri şi ar fi acceptat imediat oferta liderului Ligii 1. Fostul atacant al roş-albaştrilor a dezvăluit ce propunere a avut din partea clubului "roș-albastru" în 2004: "Voiam să ajung acolo şi am semnat pe cinci ani. Dacă îmi spunea să semnez pe 10 ani, semnam pe 10 ani. El ştie cel mai bine de ce nu a semnat. Am zis că, dacă joc bine, mă vinde.
Era bine şi pentru mine pe cinci ani, că eram liniştit cu asta. Nu ştiam despre practica asta. Ştiam că jucătorii tineri semneaza pe cinci ani. E normal cu jucătorii tineri. Coman, Tănase, Man aşa au avut contractele. Pe mine, ca antrenor, mă interesa că semnează Moruţan pe atâţia ani? Mă interesa doar să joace. Acum nu ştiu dacă e legal sau ilegal", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.
Actual antrenor secund la echipa naţională, Dică a scris istorie în tricoul roş-albaştrilor. A cucerit două titluri (2005, 2006), o Cupă a României (2011) şi o Supercupă (2006).
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 39 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ORĂ