Constantin Gâlcă va pleca de la Vejle după terminarea acestui sezon. Antrenorul român va sta pe banca echipei în ultimele 2 etape, când Vejle le va întâlni pe teren propriu pe Aalborg și Lyngby. În cazul unor victorii, Vejle s-ar putea clasa pe un loc de baraj pentru Conference League. Sonderkyske ocupă momentan acea poziție, având 4 puncte peste gruparea condusă de Gâlcă.
Clubul danez a anunțat public despărțirea de antrenorul român la finalul stagiunii, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.
"Constantin Gâlcă și Vejle vor înceta colaborarea la finalul acestui sezon. Constantin Gâlcă este cel mai longeviv antrenor al lui Vejle din ultimii 20 de ani, de la legendarul Ole Fritsen. Gâlcă lasă în urmă o impresie grozavă, o fundație pe care clubul poate construi în continuare, iar pentru asta merită un mare respect.", a fost comunicatul danezilor.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 7 MINUTE

Costantin Gâlcă a stat 2 ani la Vejle

Gâlcă a ajuns la Vejle în martie 2019, dar echipa se afla într-o situație dezastruoasă, iar evitarea retrogradării din prima ligă nu a putut fi evitată. Conducerea i-a oferit însă credit antrenorului român și Gălcă a reușit promovarea încă din primul an, drept pentru care a mai primit un an de contract.
În acest sezon, Vejle a încheiat pe locul 10 (din 12 echipe) sezonul regulat din Danemarca, dar în play-out a legat o serie de rezultate bune și nu are emoții cu retrogradarea.
Înainte de a ajunge la Vejle, Costantin Gâlcă a mai antrenat echipa U17 a României, FCSB sau Espanyol, dar a avut și 2 experiențe în Arabia Saudită, la Al Taawoun și Al Fayla.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
ACUM O ORĂ
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 2 ORE