FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o serie de erori grave în apărarea adversarilor. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.
La finalul meciului, înainte de ceremonia de premiere, dezamăgirea a fost evidentă pentru cei de la Sepsi, care au ratat o șansă uriașă de a merge în Europa League. Dennis Man a fost de departe omul meciului în finala Cupei României, el marcând golul prin care FCSB și-a adăugat în vitrină un nou trofeu după o așteptare de 4 ani.

Dennis Man a vorbit despre ofertele de transfer pe care le are

Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 6 ORE
"Prima repriză am intrat timorați, nu știu de ce, poate presiunea finalei, pentru mulți dintre noi e prima și asta și-a spus cuvântul. La cabine am discutat cu Mister, nu mai aveam nimic de pierdut. Noul staff și-a făcut treaba foarte bine, s-au schimbat niște lucruri . Sper să ne dea încredere acest trofeu și de la anul să facem mult mai mult decât anul acesta. În fiecare an începem pozitiv, ne propunem lucruri, pe urmă nu știu ce se întâmplă," a fost reacția lui Dennis Man după meci.
"Sunt plecat peste tot și nicăieri, ca să fac o glumă. Eu încerc să îmi văd de treabă, să ignor aceste povești, deocamdată sunt povești, când voi fi pregătit să fac pasul, îl voi face," a mai spus Dennis Man.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 10 ORE