Antrenorul lui Galatasary, Fatih Terim, îl dorește pe Dennis Man la echipa sa, care a dezvăluit că interesul pentru jucătorul român a existat încă din această vară, dar aceștia s-au lovit de refuzul celor de la Parma. Potrivit hurryiet.com, Galatasaray va relua negocierile în luna ianuarie, în condițiile în care și Dennis Man vrea să plece din Italia.
Internaționalul român este nemulțumit de minutele puține pe care le-a prins în ultimele săptămâni la Parma, acesta fiind rezervă nefolosită în ultimele trei etape din Serie B și a anunțat conducerea echipei că vrea să plece.
Potrivit impresarului lui Dennis Man, Galatasaray ar fi dispusă să plătească 7 milioane de euro pentru fotbalistul român, în timp ce Parma vrea să primească cel puțin 11 milioane de euro pentru a accepta transferul.
Fotbal
Chelsea – Man United 0-1. Sancho deschide scorul după o eroare fabuloasă a lui Jorginho
ACUM 16 MINUTE

Moruțan și Cicâldău, un rol important în acest transfer

Ajunși în această vară la Galatasaray, Moruțan și Cicâldău au confirmat la trupa lui Fatih Terim, devenind oameni de bază pentru gruparea Cim Bom Bom. Acum, cei doi se află în spatele dorinței lui Dennis Man de a ajunge la Galata, potrivit presei din Turcia, care scrie despre faptul că Moruțan și Cicâldău au încercat să îl convingă pe fotbalistul Parmei să li se alăture.
"Moruțan și Cicâldău, două dintre vedetele lui Galatasaray, încearcă să îl convingă pe Dennis Man să se transfere. Totuși, problema nu este jucătorul, ci discuțiile dintre cluburi. Au existat deja mai multe întâlniri între conducători, iar între timp se discută și pentru alți jucători de pe listă", au menționat jurnaliștii turci.
Potrivit turcilor, Dennis Man nu este singurul fotbalist român care a atras atenția la Galatasaray. Fatih Terim este atent și la Andrei Ivan și Octavian Popescu, dar și la portarul lui Inter, Ionuț Radu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Ramos, primele impresii după debutul la PSG! Ce spune despre relația cu Messi: "Încă ne descoperim!"
ACUM 27 MINUTE
Fotbal
Nicolae Stanciu a marcat pentru Slavia Praga! Românul, pe lista mai multor cluburi din lume
ACUM 30 MINUTE