Tranferul lui Dennis Man la Parma a fost cel mai discutat subiect din fotbalul românesc în ultimele zile. Evident, toată lumea este bucuroasă că jucătorul a făcut pasul spre un campionat atât de puternic, dar mulți se întreabă dacă acesta va reuși să se impună, existând riscul de a nu se adapta rigorilor fotbalului adevărat, așa cum au pățit foarte mulți tineri talentați care au plecat peste hotare.
În cazul lui Man sunt toate premisele ca lucrurile să funcționeze, deoarece românul are calea deschisă spre locul de titular în echipa lui Roberto D'Aversa. Asta pentru că marea vedetă a echiepi, Gervinho, care evoluează cam pe același post cu Man va pleca de la echipă în perioada următoare. Cel puțin așa susține Eric de Oliveira, cunoscutul jucător brazilian care a jucat la mai multe echipe în Liga 1, care a declarat că are informații că ivorianul va merge în zona arabă.
"Din sursele mele pe care le am din Arabia Saudită, Gervinho va pleca acolo. Așa se aude.", a declarat Eric într-o intervenție la Look Sport, citat de prosport.ro.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
https://i.eurosport.com/2020/10/31/2926182.jpg

Dennis Man nu va avea concurență pe post la Parma

Gervinho a ajuns în 2018 la Parma, fiind cel mai cunoscut jucător al formației "gialloblu" și golgheterul din acest sezon, cu 4 reușite. Ivorianul s-a remarcat la Lille în prima parte a carierei, iar apoi a jucat la Arsenal sau AS Roma.
Ajuns la 33 de ani, Gervinho nu mai are însă prea multe de spus în fotbalul mare și sunt șanse mari ca antrenorul Parmei să meargă pe mâna lui Man, mai ales că românul nu a fost deloc un jucător ieftin pentru aceste vremuri.
Pe lângă Gervinho, în actualul lot al Parmei mai evoluează ca atacanți de bandă Valentin Mihăilă, Matttia Sprocati și Yann Karamoh.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26