Miercuri seară, Parma a primit vizita celor de la Brescia, într-un meci contând pentru a 15-a etapă a Serie B. Dennis Man a fost titular în echipa lui Giuseppe Iachini, evoluând 59 de minute în partida pierdută de Parma cu scorul de 0-1.
Acesta a fost primul meci în care fostul jucător de la FCSB a făcut parte din primul 11 după 6 partide în care a fost rezervă, prinzând doar 10 minute pe teren, în duelul cu Cosenza.
Românul a strălucit, ba dimpotrivă, a avut o evoluție pentru care a fost criticat de jurnaliștii din Italia. Dennis Man a avut o singură ocazie importantă, în prima repriză a meciului cu Brescia, când a trimis un șut periculos, respins însă de portarul Joronen, care a reușit o paradă spectaculoasă.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
În rest, fotbalistul de 23 de ani a atins mingea doar de 19 ori, a dat 8 pase corecte și a reușit un singur dribling, motiv pentru care presa din Italia a vorbit despre lipsa lui de implicare în meci.
Cei de la Tutto Mercato Web i-au dat nota 5, scriind că românul a aoărut prea puțin în meci: "Iachini l-a folosit titular după ce a fost scos din joc pentru mai multe săptămâni. Man a apărut foarte puțin, a avut o singură șansă în care a ajuns la poartă. Totuși, s-a mișcat cam puțin."
La rândul lor, jurnaliștii publicației Parma Live l-au notat tot cu 5 și au punctat că Man nu și-a găsit deocamdată locul în echipa lui Iachini: "Încadrat pe un post în spatele atacantului, se chinuie să-și găsească locul. Singurul moment bun al jocului său a fost ocazia șutului cu o lovitură sigură de balon, în care parcă l-a chemat însă pe Joronen la o super intervenție."

Valentin Mihăilă nu a fost în lot

În ceea ce îl privește pe celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă nu a făcut parte din lotul lui Giuseppe Iachini pentru meciul cu Brescia, ajungând la două partide ratate.
Fostul fotbalist al Universității Craiova absentează din cauza unei probleme medicale, pe care a acuzat-o înainte de meciul cu Como. Staff-ul tehnic al Parmei a decis să-l lase în afara lotului pentru a nu-l forța, riscând să-i cauzeze o accidentare mai gravă.
În acest moment, după 15 etape, Parma este pe locul 14 în clasamentul din Serie B, cu 18 puncte, ajungând în urma partidei cu Brescia la 4 meciuri consecutive fără victorie.
În următoarea rundă a competiției, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă va juca pe terenul celor de la Ascoli, duminică, 5 decembrie, de la ora 15:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06