Conform prosport.ro, olandezii de la Voetbal Flitsen îl plassază deja pe jucătorul român în echipa lui Feyenoord de anul viitor. Alături de Man, în echipa respectivă apare și Joshua Zirkzee, atacantul de 19 ani al lui Bayern Munchen, care ar putea fi cedat la gruparea din Rotterdam.
"Cum va juca Feyenoord cu Arne Slot, în sezonul viitor? Sunt șanse mari ca Steven Berghuis să plece. Nu este un secret faptul că Feyenoord este interesată de Joey Veerman, Jonas Svensson și Dennis Man, în timp ce Joshua Zirkzee poate fi luat și el", scrie Voetbal Flitsen, citat de prosport.ro.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957845.png
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Dobay, “Calul” care a galopat în porțile adverse la două Campionate Mondiale consecutive
ACUM 2 ORE

Dennis Man, aproape de Feyenoord

Feyenoord are un sezon ratat pe plan european, pierzând calificarea în primăvară, iar din vara anului viitor va fi preluată de Arne Slot, care a semnat deja contractul. Omul care a fost aproape de titlu cu Alkmaar în sezonul trecut (campionatul s-a întrerupt când Alkmaar și Ajax erau la egalitate de puncte) îl dorește insistent pe Man. Jucătorul de la FCSB este cel mai valoros fotbalist din Liga 1, după ultimele actualizări ale site-ului transfermarkt.com, fiind evaluat la 6,5 milioane de €.
În prezent, Feyenoord se află pe locul 3 în Eredivisie, la 4 puncte distanță de Ajax. Antrenorul echipei este actualmente Dirk Advocaat (73 de ani), dar acesta nu va mai continua după acest sezon.
Feyenoord este unul dintre cele mai titrate cluburi din Olanda, având un palmares impresionant: 15 titluri, 13 cupe și 4 supercupe. Dar Feyenoord nu este o echipă mare doar pe plan intern, ci și pe plan european. În 1970, echipa din Rotterdam a devenit prima formație olandeză care devenea campioana Europei. De asemenea, Feyenoord a triumfat și în Cupa Uefa în 2 rânduri: 1974 și 2002.
Cupa Mondială FIFA
Marele Pele a transmis un mesaj de pe patul de spital
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Mondialul la peste 4,7%
ACUM 3 ORE