Dennis Man a înscris până acum în Liga 1 12 goluri în acest sezon competițional. Arădeanul în vârstă de 22 de ani ar putea pleca în această iarnă de la FCSB. Potrivit Gazetei Sporturilor, FCSB a primit o ofertă de 10 milioane de euro de la o echipă din campionatul Rusiei. Chiar și așa, conducerea liderului din Liga 1 este de neînduplecat și nu vrea să-l cedeze pe Man pentru mai puțin de 15 milioane de euro. Rușii au primit totuși un termen pentru a oferi suma cerută în schimbul semnăturii atacantului arădean.
Până pe 10 ianuarie pot rușii să se răzgândească, potrivit aceleiași surse. De altfel, Dennis Man a fost dorit în vara acestui an de ȚSKA Moscova, însă în oferta lor de 12 milioane de euro îl voiau la pachet și pe Florinel Coman. Tot în vară, Lokomotiv Moscova l-a urmărit pe Dennis Man, dar formația rusă nu a făcut atunci nicio ofertă pentru internaționalul român. Urmărit îndeaproape și de Feyenoord, transferul lui Dennis Man pare doar o chestiune de timp în acest moment.

Dennis Man, cel mai bine cotat jucător din Liga 1

Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03
Germanii care se ocupă de site-ul Transfermarkt a actualizat cotele fotbaliștilor din toată lumea, iar Dennis Man este acum cel mai valoros jucător din campionatul României.Fotbalistul din Liga 1 care a obținut cea mai mare cotă este Dennis Man, evaluat de Transfermarkt la 6.5 milioane de euro.
Man, care a impresionat și în acest sezon la FCSB, este peste colegul lui de echipă, Florinel Coman, dar și peste jucătorul Universității Craiova, Alexandru Cicâldău, ambii fiind evaluați la 5.5 milioane de euro. În schimb, cota lui Bilell Omrani de la CFR Cluj este într-o continuă scădere.
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21
Fotbal
Dennis Man, în atenția unui club important din Premier League! Unde este dorit jucătorul Parmei
22/08/2021 LA 07:20