Lider în această listă este Amad Diallo cumpărat de Manchester United pentru 42 de milioane de euro de la Atalanta. United a plătit inițial 21 de milioane iar restul plăților vor fi efectuate în regim de bonusuri pentru fotbalistul de 19 de ani.
În cadrul listei sunt luate în considerare sumele totale (care includ toate bonusurile).
Liga
#BREAKINGNEWS | Ronald Koeman, dat afară de la Barcelona după eșecul cu Rayo Vallecano!
ACUM 3 ORE
Locul doi este ocupat de Diego Rosa, transferat de Manchester City de la Gremio. La fel ca United, cetățenii au ajuns în vară la un acord pentru jucătorul care împlinește 18 ani în octombrie. City a plătit inițial cinci milioane de euro, însă suma finală va ajunge la 25 de milioane de euro.
Podiumul este completat de mutarea lui Sebastian Haller de la West Ham la Ajax pentru 23 de milioane de euro. Atacantul a devenit cel mai scump transferat efectuat de West Ham atunci când echipa din Londra l-a adus pentru 50 de milioane de euro în 2019, însă Haller nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Dennis Man, printre cele mai scumpe transferuri ale iernii

Locurile patru și cinci de pe listă sunt ocupate de Krepin Diatta (21 de milioane, de la Brugge la Monaco) și Dominik Szoboszlai (avea o clauză de 26 de milioane, însă apare abia pe cinci pe lista FIFA, de la RB Salzburg la RB Leipzig).
Locul șase este ocupat de Chris Smalling, cel care și-a transformat împrumutul în transfer definitiv de la Manchester United la AS Roma pentru 20 de milioane de euro. Locul șapte este ocupat de Joakim Maehle iar pe locul opt vine Dennis Man, cel care s-a transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro.
League Cup
Liverpool și Spurs, calificate în sferturile EFL Cup! City, eliminată la penalty-uri! Rezultatele
ACUM 4 ORE
DFB-Pokal
Bayern, zdrobită de Monchengladbach în Cupa Germaniei! Neuer a încasat 5 goluri în mai puțin de 60'
ACUM 5 ORE