De curând, Dennis Man a apărut și în presa din Italia, după ce a fost la doar un pas de a semna cu Norwich, echipă care a retrogradat din Premier League. Azi, publicația italiană Gazzetta dello Sport a anunțat numele echipei care îl vrea pe Dennis Man.Potrivit jurnaliștilor italieni, Dennis Man este dorit de gruparea de Serie A Torino.
Conform aceleiași surse, președintele Urbano Cairo vrea cu orice preț ca echipa sa să nu mai aibă emoții din nou în lupta pentru evitarea retrogradării și i-a promis întăriri antrenorului Marco Giampaolo.În urma cu câteva săptămâni, Dennis Man a fost aproape de un transfer la Norwich, însă negocierile au picat în ultima clipă, astfel că aceasta este șansa mai multor cluburi care sunt pe urmele lui Dennis Man.

Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A

Serie B
Dennis Man a marcat în cea de-a doua victorie a Parmei din Serie B! Cât s-a terminat meciul
17/09/2022 LA 14:09
Printre jucătorii doriți de Urbano Cairo la Torino se regăsește și Dennis Man, despre care presa din Italia scrie că poate juca și ca vârf retras și ca trequartista, o poziție esențială în concepția fostului antrenor de la Milan. În cursa pentru semnătura lui Man se află, de asemenea, și Sampdoria și Atalanta, însă acestea din urmă nu au insistat din cauza prețului setat de patronul lui FCSB.
În schimbul lui Man, conducerea FCSB cere 15 milioane de euro. În ultimul sezon, Dennis Man a marcat 9 goluri și a oferit 5 pase decisive în 31 de meciuri. El a fost cumpărat de la UTA Arad cu 350 de mii de euro.Dacă transferul lui Man în s-ar face pentru suma cerută de FCSB - 15 milioane de euro, acesta ar deveni cel mai scump jucător transferat vreodată din România.
Topul celor mai scumpi jucători transferaţi din România îi include pe Nicolae Stanciu - de la FCSB la Anderlecht – 9,8 milioane de euro, Vlad Chiricheş - de la FCSB la Tottenham – 9,5 milioane de euro și Alexandru Mitriţă - de la Craiova la New York City FC) – 7,5 milioane de euro.
Serie B
Valentin Mihăilă, un gol și două assist-uri în duelul cu Genoa! Parma continuă neînvinsă în Serie B
03/09/2022 LA 16:45
Serie B
Man și Mihăilă, note bune în presa din Italia după golurile marcate! Declarațiile antrenorului
13/08/2022 LA 08:51