După mai multe luni de negocieri, gruparea din Championship va intra în final în proprietatea lui Chris Kirchner, cel care şi-a retras oferta iniţială înainte de Crăciun.

Rooney: "Important e că Derby County va supraviețui"

Părţile implicate s-au apropiat din nou în ultima perioadă, iar miercuri a fost găsit în final un acord cu responsabilii clubului, aflat sub administrare judiciară, precizează publicaţia din Hexagon.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 5 ORE
"Este o etapă pozitivă pentru noi toţi. Mai este încă de muncă până când se va finaliza (tranzacţia), însă este pentru prima oară când acest club poate avansa. Important este că acest club a supravieţuit", a declarat fostul atacant englez Wayne Rooney, antrenorul lui Derby County.
În vârstă de 34 de ani, Chris Kirchner este fondatorul Slync, o companie de software care e evaluată la aproximativ 2 miliarde de dolari.
Cu 138 de ani de istorie în spate, Derby County este într-o situație financiară precară, care se reflectă și în locul ocupat în prezent: penultimii în Championship. Sezonul trecut, Derby s-a salvat in-extremis de la retrogradarea în liga a 3-a, ocupând locul 21, primul deasupra liniei.
De-a lungul timpului, Derby a câștigat două titluri în Anglia, dar în istoria recentă a intrat într-un con de umbră. Cu toate acestea, la cârma celor porecliți "The Rams" au fost doar manageri cu nume, în ultimii ani: Nigel Pearson, Steve McClaren, Frank Lampard, Philip Cocu și, acum, Wayne Rooney.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 6 ORE