Două dintre cele mai în formă echipe din Premier League, Tottenham și Chelsea, se întâlnesc astăzi în meciul direct disputat pe White Hart Lane. Partida este transmisă în direct pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player de la ora 22:00.
După 19 meciuri disputate, Tottenham ocupă locul 5 în clasament, la 10 puncte în spatele liderului Chelsea. Formația lui Mauricio Pochettino vine după patru victorii consecutve și un succes în derby-ul londonez din această seară ar însemna pentru Spurs un salt pe podium. De cealaltă parte, Chelsea lui Antonio Conte are deja un avans considerabil în fruntea campionatului (5 puncte și un meci mai puțin decât Liverpool) și a înregistrat nu mai puțin de 13 victorii consecutive în Premier League.
Statistici înainte de Tottenham - Chelsea
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE
  • Tottenham a câștigat numai unul dintre ultimele 13 meciuri disputate împotriva lui Chelsea (o victorie, 7 egaluri, 5 înfrângeri), 5-3 pe 1 ianuarie 2015.
  • Harry Kane a înscris 17 goluri în ultimele 17 derby-uri londoneze în care a evoluat.
  • Chelsea nu a mai câștigat pe White Hart Lane din octombrie 2012, când a învins pe Tottenham cu 4-2.
  • Tottenham este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon de Premier League.
  • Antonio Conte are cel mai bun procentaj de victorii în deplasare (77,8%) dintre managerii care au antrenat pe Chelsea.
  • Dacă Chelsea va câștiga, va egala recordul de 14 victorii consecutive în Premier League deținut de Arsenal (februarie 2002 - august 2002).
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE