Barcelona trece prin momente extrem de dificile. Clubul are parte de un început de sezon demn de uitat. Catalanii se află pe locul 13 în La Liga și au pierdut ambele derby-uri din acest sezon, cu Real Madrid și Atletico Madrid.
Josep Maria Bartomeu și-a dat demisia din funcția de președinte astfel că acum conducerea este asigurată de o echipă interimară. Incertitudinea domnește peste tot iar de îndată ce va fi instalată viitoarea conducere după alegeri, cel mai probabil, actualul antrenor, Ronald Koeman, va pleca.
Situația lui Messi este una cu adevărat specială. Argentinianul și-a exprimat clar dorința de a pleca în vară fiind tot mai nemulțumit de felul în care este condus clubul. Cu toate acestea, cei din conducere s-au împotrivit iar Messi nu a plecat doar pentru a evita o bătălie legală. Acum, el va fi liber de contract vara viitoare și poaet începe negocierile cu orice echipă dorește din ianuarie.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 32 MINUTE

Sfatul lui Samuel Eto'o

În acest context, Eto'o, cel care a jucat pentru Barca între 2004 și 2009 marcând 108 goluri în 144 de meciuri de campionat, a oferit un sfat fostului său club.
”Se pare că se întâmplă din ce în ce mai des ca mari fotbaliști să părăsească Barcelona nu neapărat în cele mai bune condiții. Ceea ce vreau să spun clubului este orice are un final. Dacă Messi vrea mâine să plece, ar fi frumos ca plecarea sa să fie la fel de glorioasă ca felul în care el joacă. Cu toții ar trebui să mergem acolo și să-i mulțumim pentru toți anii pe care ni i-a oferit”, consideră camerunezul.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM O ORĂ
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 2 ORE