Sebastian Abreu a ajuns celebru nu doar prin golurile marcate de-a lungul carierei și ci prin numărul mare de echipe la care a evoluat. În 2018, Abreu semna cu Audax Italiano, care a fost ce de-a 26-a echipă din cariera sa.
Astfel, acesta a depășit recordul deținut de germanul Lutz Pfannenstiel, care jucase pentru 25 de formații. Abreu a intrat în cartea recordurilor ca fiind jucătorul cu cele mai multe echipe trecute în CV, dar "Nebunul" nu s-a oprit. De atunci el a mai bifat alte 4 echipe, ultima fiind Boston River, formație din țara sa natală.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 18 MINUTE

Sebastian Abreu, jucătorul care a trecut pe la 30 de echipe

Prima echipă profesionistă a lui Sebastian Abreu a fost Defensor Sporting. De atunci, uruguayanul a schimbat foarte des echipele, cele mai importante nume pe la care a trecut fiind San Lorenzo, Deportivo La Coruna, Aris Salonik, Real Sociedad, Cruz Azul, Monterey, Tigres, River Plate, Botafogo sau Rosario Central.
https://i.eurosport.com/2017/12/29/2236420.jpg
Abreu are 70 de selecții și 26 de goluri pentru prima reprezentativă a Uruguayului, alături de care a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial din 2010.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ