Sebastian Abreu a ajuns celebru nu doar prin golurile marcate de-a lungul carierei și ci prin numărul mare de echipe la care a evoluat. În 2018, Abreu semna cu Audax Italiano, care a fost ce de-a 26-a echipă din cariera sa.
Astfel, acesta a depășit recordul deținut de germanul Lutz Pfannenstiel, care jucase pentru 25 de formații. Abreu a intrat în cartea recordurilor ca fiind jucătorul cu cele mai multe echipe trecute în CV, dar "Nebunul" nu s-a oprit. De atunci el a mai bifat alte 4 echipe, ultima fiind Boston River, formație din țara sa natală.
Liga Campionilor UEFA
Lionel Messi se întoarce pe teren! PSG îl va avea pentru duelul de foc de marți cu Manchester City
ACUM O ORĂ

Sebastian Abreu, jucătorul care a trecut pe la 30 de echipe

Prima echipă profesionistă a lui Sebastian Abreu a fost Defensor Sporting. De atunci, uruguayanul a schimbat foarte des echipele, cele mai importante nume pe la care a trecut fiind San Lorenzo, Deportivo La Coruna, Aris Salonik, Real Sociedad, Cruz Azul, Monterey, Tigres, River Plate, Botafogo sau Rosario Central.
https://i.eurosport.com/2017/12/29/2236420.jpg
Abreu are 70 de selecții și 26 de goluri pentru prima reprezentativă a Uruguayului, alături de care a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial din 2010.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM 2 ORE
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 2 ORE