”Bun venit, Florin Bratu! Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a fost numit astăzi, 08.01.2020, antrenor principal al CS Concordia Chiajna. Prima întâlnire cu "vulturii" va avea loc joi, 09.01.2020, atunci când este programată reunirea lotului. Întreg colectivul clubului îi urează mult succes în îndeplinirea obiectivului echipei noastre și îl asigură de tot sprijinul necesar! Bine ai venit, mister”, a fost anunțul celor de la Concordia Chiajna.
Bratu a ajuns la Concordia Chiajna în locul lui Erik Lincar. Concordia Chiajna se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu un total de 21 de puncte.
Astfel, se încheie o rocadă care părea fără sfârșit între Lincar și Bratu. Erik Lincar a fost demis de Turris Turnu-Măgurele, unde a fost înlocuit de Florin Bratu. Lincar a fost numit apoi principal la Concordia Chiajna, unde a fost înlocuit din nou de același Bratu. Iar acum Lincar tocmai a fost numit din nou de Turris drept antrenor principal. Toate acestea într-un interval de trei luni.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, prima reacție despre posibila revenire la Dinamo! Care e stadiul negocierilor
ACUM 5 MINUTE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, foarte aproape de revenirea la Dinamo! Când ar putea fi instalat pe banca tehnică
ACUM 41 MINUTE
Premier League
Jesse Lingard, criticat după ce a refuzat să se bucure după golul marcat cu West Ham
ACUM O ORĂ