”Bun venit, Florin Bratu! Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a fost numit astăzi, 08.01.2020, antrenor principal al CS Concordia Chiajna. Prima întâlnire cu "vulturii" va avea loc joi, 09.01.2020, atunci când este programată reunirea lotului. Întreg colectivul clubului îi urează mult succes în îndeplinirea obiectivului echipei noastre și îl asigură de tot sprijinul necesar! Bine ai venit, mister”, a fost anunțul celor de la Concordia Chiajna.
Bratu a ajuns la Concordia Chiajna în locul lui Erik Lincar. Concordia Chiajna se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu un total de 21 de puncte.
Astfel, se încheie o rocadă care părea fără sfârșit între Lincar și Bratu. Erik Lincar a fost demis de Turris Turnu-Măgurele, unde a fost înlocuit de Florin Bratu. Lincar a fost numit apoi principal la Concordia Chiajna, unde a fost înlocuit din nou de același Bratu. Iar acum Lincar tocmai a fost numit din nou de Turris drept antrenor principal. Toate acestea într-un interval de trei luni.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 11 MINUTE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 10 ORE
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 10 ORE