Starul lui City pleacă după 10 ani de la echipa antrenată de Guardiola.

Leeds, interesată de Aguero

Leeds United este ultima echipă intrată în cursă pentru semnătura starului lui City, după cum anunță 90min.com
Romanian Liga I
Dinamo a oficializat astăzi un nou transfer! Cine e omul care l-a impresionat pe Rednic
ACUM 23 MINUTE
Marcelo Bielsa, antrenorul lui Leeds, este un fan declarat al conaționalului său, Sergio Aguero, iar acesta ar fi un detaliu important pentru o mutare surprinzătoare în vară.
Chiar dacă Leeds nu îi poate oferi Champions League, faptul că Aguero nu ar fi nevoit să se mute din casa unde locuiește acum, este un aspect important, care poate fi decisiv pentru transfer.

SOLSKJAER, CATEGORIC DESPRE UN EVENTUAL TRANSFER AL LUI AGUERO

Ole Gunnar Solskjaer a vorbit și el despre posibilitatea de a-l aduce pe Sergio Kun Aguero pe Old Trafford în această vară.
"Nu mă aștept ca un jucător care a jucat 10 ani pentru un club, să meargă apoi la rivali. Nu e pentru mine. Știu că suntem profesioniști, dar daca joci 10 ani la Manchester United, nu te duci la Manchester City. Am avut exemple și nu sunt de acord cu ele. Nu voi da nume, dar știți despre ce e vorba. Am spus destul.
Când jucam pentru Manchester, dacă un club rival ar fi încercat să mă transfere, unde mai era loialitatea? Loialitatea e un principiu pe care îl prețuiesc foarte mult", a spus antrenorul lui United, conform DailyMail.
Fotbal
Christophe Galtier, cel mai "francez" antrenor de top
ACUM O ORĂ
Fotbal
Mundo Deportivo: Câștigătorul Balonului de Aur e deja cunoscut! Care ar fi ordinea primilor 10
ACUM O ORĂ