Contractul actualului selecționer, Aidy Boothroyd, expiră în această iar federația consideră că este momentul potrivit pentru a face o schimbare, având în vedere campania dezamăgitoare a naționalei la Euro U21, informează Daily Mail.
Deși englezii se pot califica în continuare din grupa lor, realitatatea este că Anglia a pierdut primele două meciuri (cu Portugalia și Elveția) iar Boothroyd începe să fie din ce în ce mai contestat.

Frank Lampard, omul potrivit pentru naționala U21 a Angliei?

Liga
Ronald Koeman trage un nou semnal de alarmă: "Jucătorii sunt ignorați... numai banii contează"
ACUM O ORĂ
Astfel, acum pare să fie cel mai bun moment pentru a se trece într-o nouă direcție iar multe persoane din federație admiră munca lui Lampard, la fel ca secunzii Jody Morris și Joe Edwards.
Nu se știe dacă Frank Lampard este dispus să lucreze la nivel internațional atât de devreme în cariera sa, el afirmând anterior că dorește să antrenze un alt club de fotbal după ce a plecat de la Chelsea.
Totuși, Lampard pare omul potrivit pentru a inspira o nouă generație de tinere talente iar Gareth Southgate l-a lăudat pe fostul antrenor al lui Chelsea pentru rolul său în dezvoltarea lui Mason Mount.
Fotbal
#ETalks Super Liga a fost destrămată. Ce urmează?
ACUM 43 MINUTE
Romanian Liga I
Data la care revin suporterii pe stadioanele din România! Anunțul făcut de Eduard Novak
ACUM O ORĂ