Contractul actualului selecționer, Aidy Boothroyd, expiră în această iar federația consideră că este momentul potrivit pentru a face o schimbare, având în vedere campania dezamăgitoare a naționalei la Euro U21, informează Daily Mail.
Deși englezii se pot califica în continuare din grupa lor, realitatatea este că Anglia a pierdut primele două meciuri (cu Portugalia și Elveția) iar Boothroyd începe să fie din ce în ce mai contestat.

Frank Lampard, omul potrivit pentru naționala U21 a Angliei?

Fotbal
Newcastle – Tottenham 2-3. Dier a oferit cel mai caraghios autogol al anului în Premier League
ACUM 32 MINUTE
Astfel, acum pare să fie cel mai bun moment pentru a se trece într-o nouă direcție iar multe persoane din federație admiră munca lui Lampard, la fel ca secunzii Jody Morris și Joe Edwards.
Nu se știe dacă Frank Lampard este dispus să lucreze la nivel internațional atât de devreme în cariera sa, el afirmând anterior că dorește să antrenze un alt club de fotbal după ce a plecat de la Chelsea.
Totuși, Lampard pare omul potrivit pentru a inspira o nouă generație de tinere talente iar Gareth Southgate l-a lăudat pe fostul antrenor al lui Chelsea pentru rolul său în dezvoltarea lui Mason Mount.
Serie B
Mihăilă a strălucit din nou la Parma! Ce note au primit Man și Mihăilă după remiza cu Monza
ACUM O ORĂ
Fotbal
Newcastle – Totteham 1-3. Son înscrie superb din fața porții după o pasă primită de la Kane
ACUM 2 ORE