Flamengo este unul dintre cele mai afectate cluburi din lumea fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus. Campioana Braziliei a anunțat că nu mai puțin de 38 de persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv!
Flamengo este ultima câștigătoare a campionatului din Brazilia și a participat în decembrie la Campionatul Mondial al Cluburilor din postura de câștigătoare a Copei Libertadores.

38 de persoane de la Flamengo au coronavirus

Serie A
Moment istoric la AC Milan! După Cesare și Paolo, Daniel Maldini a debutat ca titular și a marcat
ACUM 26 MINUTE
Flamengo a suferit deja o tragedie din cauza virusului. Luni a anunțat decesul maseurului echipei, Jorge Luiz Domingos "Jorginho" după ce acesta fusese infectat cu COVID-19. El avea 68 de ani.
În urma acestei tragedii, Flamengo a decis să testeze toți angajații. Din ele 293 de teste efectuate, 38 de persoane, inclusiv 3 jucători ai primei echipe, au fost testați pozitiv. Numele jucătorilor nu au fost dezvăluite.
Cei de la Flamengo au mai anunțat că toate cele 38 de persoane care au avut rezultat pozitiv nu au simptome. Antrenorul echipei, Jorge Jesus, a efectuat testul încă din luna martie și a avut parte de un "fals pozitiv". Al 2-lea test efectuat a fost negativ în cazul managerului portughez.
Weekendul trecut, cei de la Flamengo au anunțat și decesul unui fost jucător de la echipa de futsal, Alex "Leco" Barbosa, din cauza unor complicații respiratorii. El ieșise negativ la primele 2 teste, însă cel de-al 3-lea a fost pozitiv, însă tratamentul nu l-a putut salva și a murit la 44 de ani.
Brazilia are 125.218 cazuri de coronavirus și 8.536 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Atletico Madrid, la prima înfrângere din acest sezon! Concluziile lui Simeone
ACUM 40 MINUTE
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 40 MINUTE