Flamengo este unul dintre cele mai afectate cluburi din lumea fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus. Campioana Braziliei a anunțat că nu mai puțin de 38 de persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv!
Flamengo este ultima câștigătoare a campionatului din Brazilia și a participat în decembrie la Campionatul Mondial al Cluburilor din postura de câștigătoare a Copei Libertadores.

38 de persoane de la Flamengo au coronavirus

Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 2 ORE
Flamengo a suferit deja o tragedie din cauza virusului. Luni a anunțat decesul maseurului echipei, Jorge Luiz Domingos "Jorginho" după ce acesta fusese infectat cu COVID-19. El avea 68 de ani.
În urma acestei tragedii, Flamengo a decis să testeze toți angajații. Din ele 293 de teste efectuate, 38 de persoane, inclusiv 3 jucători ai primei echipe, au fost testați pozitiv. Numele jucătorilor nu au fost dezvăluite.
Cei de la Flamengo au mai anunțat că toate cele 38 de persoane care au avut rezultat pozitiv nu au simptome. Antrenorul echipei, Jorge Jesus, a efectuat testul încă din luna martie și a avut parte de un "fals pozitiv". Al 2-lea test efectuat a fost negativ în cazul managerului portughez.
Weekendul trecut, cei de la Flamengo au anunțat și decesul unui fost jucător de la echipa de futsal, Alex "Leco" Barbosa, din cauza unor complicații respiratorii. El ieșise negativ la primele 2 teste, însă cel de-al 3-lea a fost pozitiv, însă tratamentul nu l-a putut salva și a murit la 44 de ani.
Brazilia are 125.218 cazuri de coronavirus și 8.536 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 7 ORE