FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o serie de erori grave în apărarea adversarilor. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.
La finalul meciului, înainte de ceremonia de premiere, dezamăgirea a fost evidentă pentru cei de la Sepsi, care au ratat o șansă uriașă de a merge în Europa League. "Ne-am obișnuit în ultimul timp să luăm tontogoluri. Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în hora retrogradării. Sunt dezamăgit, nu am mai putut mai mult. A contat că ei au fost mai proaspeți, a lipsit și Istvan Fulop, nu am primit acel răspuns de la FRF", a declarat Gabriel Vașvari după meci.

Au evoluat următoarele echipe:

Liga
Cosmin Contra vrea să antreneze în La Liga! Dezvăluiri în Marca: "Aș vrea să aibă cineva încredere"
ACUM 11 MINUTE
Sepsi: Niczuly - Dimitrov (Diaz '75), Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Deaconu, Vaşvari, Achahbar (Celea '83) - Carnat (L. Fulop '46), Karanovici (Safranko '46), Ştefănescu (Csiszer '75). Antrenor: Leo Grozavu;
FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Panţîru (Pantea '90) - Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46), Vînă (A. Petre '46) - Man, Tănase, Coman (Perianu '90+4). Antrenor: Anton Petrea.
Premier League
Chelsea a oferit 100 de milioane de euro pentru căpitanul echipei PSG!
ACUM 28 MINUTE
Romanian Liga I
Doi jucători de la Universitatea Craiova, excluși din lot de Laurențiu Reghecampf
ACUM O ORĂ