Echipa antrenată de Dieter Hecking avea nevoie doar de un egal acasă pentru a se clasa pe un loc de baraj. Hamburg a pierdut însă fără drept de apel, 1-5, în fața lui Sandhausen, echipă clasată pe locul 10 în clasament. Drept urmare, poziția a treia a fost ocupată de Heidenheim, care deși a pierdut cu 3-0 la Arminia Bielefeld și-a asigurat astfel prezența în barajul pentru promovare acolo unde va da piept cu Werder Bremen.
După o absență de un an din prima ligă, VfB Stuttgart s-a reîntors în Bundesliga pentru a doua oară în patru ani iar echipa care a cucerit de trei ori titlul în Germania va spera ca de data aceasta întoarcerea să fie una permanentă.
Stuttgart și-a confirmat revenirea în Bundesliga în etapa 34 în ciuda unei înfrângeri cu 3-1 cu Darmstadt, încheindu-și astfel șederea în 2.Bundesliga după retrogradarea la sfârșitul sezonului 2018/2019.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 9 ORE
Stuttgart a retrogradat anul trecut după ce a pierdut barajul cu Union Berlin, însă de data aceasta formația și-a asigurat promovarea automată alături de echipa de pe primul loc, Arminia Bielefeld.
Ei au avut un sezon excelent și nu au ieșit din primele trei clasate de când s-au clasat pe locul doi în etapa a treia. Ba chiar au fost pe primul loc timp de trei săptămâni sub comanda lui Tim Walter, care a fost ulterior înlocuit cu americanul Pellegrino Matarazzo în decembrie.
Așadar Arminia Bielefeld și Stuttgart au promovat direct în Bundesliga în timp ce Heidenheim se va duela cu Werder Bremen pentru al treilea loc în prima ligă germană.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 10 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 12 ORE