Tensiunile de la Unirea Constanța - echipa care le-a luat locul celor de la Farul în Liga 2, după ce echipa patronată de Ciprian Marica a fuzionat cu cea a lui Gică Hagi, Viitorul Constanța – au început încă din startul sezonului.
După ce au avut trei înfrângeri consecutive în startul sezonului, toată banca tehnică și-a dat demisia: antrenorul Ianis Zicu, George Galamaz – directorul sportiv al echipei și restul staff-ului.

FC Buzău 14-0 Unirea Constanța

Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 3 ORE
Problemele se pare că s-au adâncit și terminarea actualului sezon rămâne de văzut în cazul constănțenilor.
Unirea Constanța a fost efectiv zdrobită la Buzău și au pierdut 14-0. La pauză scorul era 9-0. Motivul acestui dezastru fiind faptul că aproape toți fotbaliștii seniori și-au reziliat contractele și au părăsit echipa. Aceștia s-au prezentat la meci cu juniori de la FCSB în mare parte.
"Au plecat cu juniorii. Ieri au reziliat contractele jucătorilor, de comun acord, pentru că au renunţat la nişte bani ca să plece liberi de contract. Au mai rămas 4 seniori, care s-au dus să se antreneze la teren şi nu era absolut nimeni. Din câte am înţeles, au reuşit să legitimeze vineri jucători juniori de la FCSB şi au mers cu juniorii la meci.
Cred că asta e politica, au dat afară toţi jucătorii şi vor juca până la finalul sezonului cu juniori. Gândeşte-te că au fost 12 sau 13 jucători seniori care au reziliat ieri sau alaltăieri, care au jucat şi campionatul trecut la fosta Farul. Au fost 4 jucători care nu au dorit să rezilieze contractele. Am notificat ieri clubul să le pună la dispoziţie, conform contractului. E acelaşi Farul, care a jucat anul trecut în Liga 2, numai că şi-a schimbat numele", a spus președintele AFAN, Emilian Hulubei, la Digi Sport.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE