Tensiunile de la Unirea Constanța - echipa care le-a luat locul celor de la Farul în Liga 2, după ce echipa patronată de Ciprian Marica a fuzionat cu cea a lui Gică Hagi, Viitorul Constanța – au început încă din startul sezonului.
După ce au avut trei înfrângeri consecutive în startul sezonului, toată banca tehnică și-a dat demisia: antrenorul Ianis Zicu, George Galamaz – directorul sportiv al echipei și restul staff-ului.

FC Buzău 14-0 Unirea Constanța

Fotbal
Lovitură dată de CSA Steaua! Adi Popa a semnat cu echipa din Ghencea
ACUM 7 MINUTE
Problemele se pare că s-au adâncit și terminarea actualului sezon rămâne de văzut în cazul constănțenilor.
Unirea Constanța a fost efectiv zdrobită la Buzău și au pierdut 14-0. La pauză scorul era 9-0. Motivul acestui dezastru fiind faptul că aproape toți fotbaliștii seniori și-au reziliat contractele și au părăsit echipa. Aceștia s-au prezentat la meci cu juniori de la FCSB în mare parte.
"Au plecat cu juniorii. Ieri au reziliat contractele jucătorilor, de comun acord, pentru că au renunţat la nişte bani ca să plece liberi de contract. Au mai rămas 4 seniori, care s-au dus să se antreneze la teren şi nu era absolut nimeni. Din câte am înţeles, au reuşit să legitimeze vineri jucători juniori de la FCSB şi au mers cu juniorii la meci.
Cred că asta e politica, au dat afară toţi jucătorii şi vor juca până la finalul sezonului cu juniori. Gândeşte-te că au fost 12 sau 13 jucători seniori care au reziliat ieri sau alaltăieri, care au jucat şi campionatul trecut la fosta Farul. Au fost 4 jucători care nu au dorit să rezilieze contractele. Am notificat ieri clubul să le pună la dispoziţie, conform contractului. E acelaşi Farul, care a jucat anul trecut în Liga 2, numai că şi-a schimbat numele", a spus președintele AFAN, Emilian Hulubei, la Digi Sport.
Fotbal
James Rodriguez și alți 6 fotbaliști mari care au clacat în Premier League. De ce le-a fost greu
ACUM 27 MINUTE
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 33 MINUTE