Superstarul Barcelonei, Lionel Messi, care a revenit de curând la antrenamente pe Camp Nou, ar reveni în ţara natală în ultimii ani ai carierei dacă nu s-ar teme pentru siguranţa sa, a mărturisit vărul lui, Maximiliano Biancucchi, la postul Radio Club Octubre. Argentinianul s-a mutat cu familia la Barcelona încă de când avea 14 ani, iar trei ani mai târziu a debutat în prima echipă a clubului catalan.
Messi nu a exclus posibilitatea de a-şi încheia cariera la clubul la care a evoluat în copilărie, Newell's Old Boys, dar Biancucchi este de părerecă acest lucru nu se va întâmpla, asta pentru că Leo se teme pentru siguranța lui și a familiei.
Dacă nu era o țară atât de nesigură, mai ales pentru un jucător de talia lui, sunt sigur că s-ar fi întors să joace în Argentina. Este visul meu să îl văd aici. Este foarte dificil, imaginați-vă că Messi trebuie să joace într-un derby, iar copiii lui trebuie să meargă la școală în ziua respectivă... Orașul e un iad. Oricum, rădăcinile pe care el le are în Argentina și dragostea pentru țară sunt ceva ce oamenii nu prea pot înțelege. A fost mereu privit drept spaniol, dar întotdeauna a fost argentinian, în propriul mod.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Messi a înscris aproape 500 de goluri pe vremea când evolua la Newell’s Old Boys, înainte de a merge la Barcelona, în 2001. Anul trecut, când se discuta despre o posibilă revenire a lui la clubul din Argentina, Messi a spus că este visul lui din copilărie să meargă și să joace acolo din nou.
Asta este ce am spus dintotdeauna, nu-i așa? Este un vis al meu din copilărie să joc în tricoul lui Newell, însă nu știu dacă pot face să se întâmple una ca asta. Nu se rezumă totul la ce vreau eu. Acum am trei copii.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819326.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31