Mulți oameni au fost surprinși când Martin Braithwaite a fost transferat de Barcelona de urgență în luna februarie. Danezul admite și el că a fost surprins și că a încercat să țină totul secret.
Braithwaite, cel care evolua la Leganes, a fost jucătorul ales de Barcelona pentru transfer după accidentarea lui Ousmane Dembele. Barca a solicitat să poată efectua transferul în afara perioadei de mercato și a primit aprobare din partea La Liga.

Dezvăluirea lui Braithwaite

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 20 ORE
La 29 de ani, Braithwaite a jucat la echipe precum Toulouse, Middlesbrough, Bordeaux și Leganes, iar danezul de 29 de ani a încercat să țină secret transferul carierei la Barcelona. Nici soției nu i-a spus că va merge lângă Messi.
Nu am spus nimănui. Am simțit că dacă soția mea nu este prima persoană căreia să-i spun ar fi o lipsă de respect pentru că avem o viață împreună. Dar știu că soția mea a simțit că se întâmplă ceva pentru că aveam multe conversații prin telefon, mă strecuram în afara casei și era ger afară. Ea se întreba ce se întâmplă, aproape că voia să mă întrebe dacă am o amantă
În ziua în care urma să îi spun, totul a ajuns în presă și m-am gândit: <<La naiba!>> Așa că în acea seară i-am zis: <<Trebuie să-ți zic ceva>>. Iar ea mi-a răspuns: <<Știu ce urmează să-mi spui>>. Telefonul ei fusese la fel de ocupat ca al meu. Am fost dezamăgit că nu am putut să obține o reacție de șoc din partea ei, dar s-a bucurat foarte mult
Braithwaite a debutat pe 22 februarie pentru Barcelona într-o victorie cu 5-0 cu Eibar, fiind apoi folosit și în partida cu Real Madrid, iar la meciul cu Sociedad a fost titular. Însă apoi sezonul a fost suspendat din cauza pandemiei și va reveni în această seară, cu duelul dintre Sevilla și Betis.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 21 ORE
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
IERI LA 10:14