În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi va continua să fie antrenat, în Scoţia, de Steven Gerrard. Fiul Regelui este încântat că are şansa de a fi pregătit de legenda lui Liverpool și spune că Gerrard și tatăl lui se aseamănă foarte mult. Ianis a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru Telekom Sport despre provocările de care are parte în Scoția.

Ianis Hagi, dezvăluiri despre Steven Gerrard

Sunt identici. Mentalitatea în care Gerrard trăieşte şi pe care am simţit-o din primul moment în care m-am întâlnit cu el, sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi aşteptări pe care le are şi tata. Şi nu neapărat de la mine, aşteptări ca antrenor. Tata crea presiune la Viitorul şi el crează presiune în vestiar. Ce aşteptări are tata, aceleaşi aşteptări le are şi Gerrard - Ianis Hagi, pentru Telekom Sport
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
ACUM 18 ORE
Am probleme cu engleza scoţienilor. Avem magazionerul care e de 30 şi ceva de ani acolo, a prins şi meciurile cu Steaua, de când era tata jucător. Nu înțeleg nimic… E prietenul meu, îl iubesc, mereu stau cu el de vorbă, dar trebuie să fie şi celălalt magazioner ca să ne înţelegem, altfel nu mă înțeleg cu el. Dacă nu eşti scoţian nu ai nicio şansă – Ianis Hagi, pentru Telekom Sport

Ianis Hagi, jucătorul lui Glasgow Rangers

"Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung", a precizat clubul scoţian. Genk a anunţat, marţi, transferul definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi la Glasgow Rangers, dar ulterior a şters informaţia de pe site-ul oficial. Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro.
Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, şi la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25