Eto'o este unul dintre cei mai titrați jucători africani din toate timpurile. El a jucat la Real Madrid, Barcelona, Inter Milano, Chelsea și Everton și a acumulat trofee importante precum 3 Champions League, 3 La Liga, 2 Cupe ale Spaniei, Serie A și 2 Coppa Italia. Însă viața sa ar fi putut să fie cu totul altfel dacă nu și-ar convins părinții să-l ase să joace fotbal.
”Fotbalul era totul pentru mine - dar părinții mei erau foarte duri cu mine. Nu acceptau faptul că jucam fotbal pentru că pentru ei fotbalul era ceva ce jucau copiii care nu mergeau la fotbal. Eu mergeam la școală și nu eram un elev rău, dar aveam o singură pasiune - fotbalul. Îmi amintesc foarte clar într-o zi jucam un meci în orașul meu și a trebuit să mă ascund ca să pot să merg să joc. Ce nu știam e că tata era cu niște prieteni în barul de lângă teren”, a povestit el pentru FIFA.com.
”Tot ce am făcut în acel meci a fost ce mi-a oferit oportunitatea de a juca fotbal liber. Pentru că părinții mei nu știau până atunci că aveam un talent natural”, a adăugat el.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 3 ORE

Samuel Eto'o, eroul cartierului

”După acel meci am devenit eroul cartierului. În acea zi când am ajuns acasă, tatăl meu a ajuns mai târziu și mi-a spus: ”Ești foarte bun, te-am vaăzut pe teren azi. Voi vorbi cu mama ta ca să joci în continuare”, a afirmat Eto'o.
”Așa mi-a permis să joc în continuare. Aveam în jur de 12-13 ani. De atunci nu m-am mai uitat înapoi. Aveam aprobarea tatălui meu și nu putea nimeni să mă oprească din a juca. Zi și noapte. De atunci au mai trecut doi ani și am plecat în Europa iar viața mea s-a schimbat pentru totdeauna”, a povestit camerunezul.
https://i.eurosport.com/2020/06/03/2827596.jpg
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 3 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 8 ORE