Achraf Hakimi a semnat cu Inter Milano un contract până în 2025, după ce italienii le-au plătit celor de la Real Madrid suma de 40 milioane de euro.
Marocanul de 21 de ani a evoluat impresionant pentru Dortmund în cele două sezoane în care a fost împrumutat de la Real Madrid și se părea că se va întoarce pe Bernabeu la finalul acestei stagiuni. Doar că formația de pe Bernabeu a acceptat oferta Interului, surprinzător pentru mulți. Agentul africanului, Alejandro Camano, a lăsat de înțeles că Zidane nu l-a dorit, astfel că mutarea la Inter a fost pasul firesc.
"Zidane este motivul pentru care Hakimi s-a transferat la Inter. Nu cred că se va întoarce vreodată la Real Madrid, dar sunt convins că viitorul lui va fi unul strălucit. A făcut un mare pas în carieră prin transferul la Inter", a spus impresarul, conform PassioneInter.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai bun marcator al Spaniei la CM, doar rezervă cu Maroc! Surprizele lui Luis Enrique
06/12/2022 LA 14:48
Hakimi a fost crescut de Academia lui Real Madrid, unde a ajuns în 2006, la vârsta de doar 8 ani. În 2016 a debutat pentru echipa mare, dar Zidane nu a avut mare încredere în momentul respectiv în calitățile sale, de înțeles având în vedere că vorbim de un puști care avea 17 ani. Odată împrumutul la Dortmund expirat, era de așteptat ca fotbalistul să revină în capitala Spaniei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Conte l-a vrut neapărat pe Hakimi la Inter

Dacă Zidane nu a avut încredere în calitățile lui Hakimi, Conte a insistat enorm pentru ca jucătorul să ajungă în Lombardia. În aceste condiții, alegerea a venit firesc.
"Conte a fost mereu în contact cu Hakimi și i-a prezentat tot timpul proiectul pe care îl are. Așa că am decis să mergem la Inter. Cred că atunci când un mare antrenor ca Antonio Conte inistă pentru a te transfera e dovada supremă că ai făcut alegerea bună mergând acolo", a mai spus agentul lui Hakimi.
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
02/12/2022 LA 18:20
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
01/12/2022 LA 17:01