Claudiu Keșeru a dezvăluit în premieră că a fost dorit de legendarul Diego Armando Maradona la Gimnasia de La Plata, echipa din Argentina pe care "El Pibe de Oro" o pregătea începând din toamna anului 2019.
Într-un interviu oferit pentru Ultima Fază, atacantul român a povestit cum a ajuns numele său la urechile lui Maradona.
Jucătorul lui Ludogorets a păstrat o relație de prietenie foarte bună cu Jorge Broun, fostul său coleg de la campioana Bulgariei din ultimele 3 sezoane.
Liga Campionilor UEFA
UEFA Champions League continuă cu etapa a 3-a a grupelor și astăzi. Cele mai tari confruntări
ACUM 20 MINUTE

Maradona l-a dorit pe Keșeru în Argentina

Portarul de 34 de ani a ajuns în această vară la Gimnasia, sub comanda lui Maradona, și recent a vorbit cu fostul campion mondial despre Keșeru.
"Mi-a scris un fost coleg, acum două săptămâni, care joacă la echipa unde antrena Maradona, Gimnasia deLa Plata, că mă vrea acolo. El i-a vorbit despre mine lui Diego. Nu mă așteptam, dar i-am spus că dacă nu era contextul actual, chiar luam în serios posibilitatea asta. Dar așa, chiar nu era posibil.
Să lucrez cu Diego Armando Maradona... Chiar știind că e imposibil de realizat, faptul că exista posibilitatea ca Maradona să-mi fie antrenor, să-l am în fața mea zi de zi... de nedescris. Alții ar da averi pt a-l putea vedea o dată în viață. Odihnește-te în pace, Diego!", a spus Keșeru, pentru Ultima Fază.

Maradona a decedat la vârsta de 60 de ani

"El Pibe de Oro" a lăsat în urma lui o întreagă lume îndurerată, care încearcă cu greu să accepte că omul care a adus atâtea zâmbete pe fețele tuturor nu mai este printre noi.
Maradona a plecat, iar odată cu el a luat și o parte din fotbal. Indiferent de modul în care încercăm să ne mințim, un lucru este clar: de azi înainte, fotbalul, așa cum îl știam, nu va mai fi la fel.
Starea de sănătate a lui Maradona nu era cea mai bună în ultima vreme. La începutul lunii, la numai 4 zile după aniversarea de 60 de ani, argentinianul a suferit o operație pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Lumea a trecut atunci printr-o altă spaimă, temându-se pentru viața lui Maradona. Din fericire, operația s-a desfășurat cu succes, iar fostul campion mondial din 1986 a revenit în scurt timp acasă, la reședința din Tigre.
Medicul său personal a asigurat pe toată lumea că "El Pibe de Oro" este pe mâini bune și că, ușor ușor, se va recupera. Iar totul părea să decurgă conform așteptărilor... până ieri.

Ultimele ore din viața lui Diego Armando Maradona

Potrivit publicației argentiniene Ole, Maradona s-a trezit ieri foarte devreme, așa cum făcea în fiecare dimineață. A luat micul dejun, s-a plimbat puțin prin casă, iar peste câteva ore s-a întins în pat să se odihnească.
Monitorizat de un psiholog, un psihiatru și o asistentă, "El Pibe de Oro" trebuia să se trezească în jurul prânzului pentru a-și lua medicamentele. Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat.
Când asistenta a încercat să-l trezească, Maradona era deja inconștient. Aceasta a sunat imediat la salvare, iar în scurt timp medicii și-au făcut apariția. În total, 9 ambulanțe au sosit la reședință. Din păcate, toate eforturile de a-l salva au fost în zadar. Inima legendarului jucător cedase deja.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona merge la UEFA după erorile de arbitraj din duelul cu Inter! Anunțul presei din Spania
ACUM 25 MINUTE
Ligue 1
PSG îl va pierde, probabil, pe Messi, dar devine echipa perfectă. Super-transferul pregătit
ACUM 33 MINUTE