Olimpiu Moruțan a fost transferat de Galatasaray în această săptămână de la FCSB. Mijlocașul a ajuns marți seară la Istanbul, alăturându-se lotului lui Fatih Terim. Astăzi, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a semnat contractul cu turcii.
După semnarea contractului, impresarul jucătorului a dezvăluit pentru Digi Sport că Moruțan va avea o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Înțelegerea fiind valabilă pe 5 ani de zile. Acesta nu a vorbit și despre salariu.
În urma transferului, FCSB va încasa 4,2 milioane de euro + un bonus de 1,5 milioane de euro, în funcție de performanțele fotbalistului. Conducerea roș-albaștrilor a afirmat că Moruțan va avea un salariu de 800.000 de euro pe an la gruparea turcă.
Turkish Süper Lig
Cicâldău, 'profesor' de turcă pentru Moruțan! :) Ce mesaj le-au transmis fanilor de la Galatasaray
IERI LA 11:26

Ce a declarat Olimpiu Moruțan

Moruțan a oferit și primele declarații după transferul la Galatasaray, mărturisind că această mutare este un vis împlinit pentru el.
"Normal că o să am emoții, e ceva normal, sper să fie emoții constructive, o să mă motiveze foarte tare și sper să fac ce am făcut și la FCSB! Visam de mic să joc la o echipă foarte mare. Am muncit pentru asta și sper că va fi foarte bine aici", a declarat mijlocașul la Digi Sport.
Despre această mutare au scris și cei de la L'Equipe, care l-au numit pe fotbalist "marea speranță a României".
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
IERI LA 10:46
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
IERI LA 05:07