Accidentările și moartea lui Kobe Bryant au jucat un rol esențial în dezvoltarea brazilianului atât pe teren, cât și în afara lui. Superstarul lui PSG a dezvăluit relația specială pe care o avea cu Kobe, decedat la începutul anului în urma unui accident de elicopter.
"Pentru un sportiv, nu există nimic mai rău decât o accidentare. Am suferit enorm în ultimele două sezoane și am avut multe momente în care mi-am pierdut încrederea în mine. Moartea lui Kobe Bryant m-a afectat foarte rău pentru că viețile noastre aveau multe lucruri în comun. Când ajungi să cunoști omul din spatele sportivului, se creează o relația specială. Legătura mea cu Kobe a fost specială. Sportul și societatea au pierdut un om grozav.", a spus Neymar, pentru Vogue Arabia.
Totuși, oamenii nu cunosc problemele omului Neymar, din spatele superstarului lui PSG pentru care s-au plătit 222 milioane de euro - sumă record în istoria fotbalului. Printre cei care l-au criticat pe brazilian pentru prestațiile sale din unele meciuri se numără și Vincente Del Bosque, fostul selecționer al Spaniei.
Fotbal
Top 6 momente din viața extra-sportivă a lui Eto'o: "Dacă cineva are tupeu, să vină să-mi spună"
06/04/2020 LA 15:34

Neymar, criticat de Del Bosque

Vicente Del Bosque, l-a criticat din nou pe Neymar, spunând că brazilianul se preface pe teren. Fostul selecționer al Spaniei a criticat comportamentul superstarului brazilian, pe care nu îl consideră "un bun exemplu", deși îi recunoaște calitățile tehnice excepționale.
Este un tip dificil. Pentru mine nu este un bun exemplu, deși mi se pare un jucător excelent. Dacă mi-aţi cere un top 5 mondial, Neymar ar fi cu siguranţă pe lista mea. Dar pe teren încearcă să trişeze și se preface mult. Şi mai e modul în care a plecat la Barcelona. Dar cluburile ar trebui să decidă pe cine transferă sau nu. Nu ar trebui să fim atenţi la ceea ce zic jucătorii, deoarece există directori sportivi şi secretari tehnici. Este foarte dificil pentru un fotbalist să spună ceva de rău despre un alt fotbalist, care a fost coechipierul lui. Nu-mi amintesc să fi făcut vreunul asta.", a declarat Del Bosque.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 17 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM O ORĂ