Olympiastadion din Berlin a găzduit joi seara finala DFB Pokal, dintre Borussia Dortmund și RB Leipzig. Haaland & Co au câștigat Cupa Germaniei, cu scorul final de 4-1, norvegianul reușind o dublă, la fel ca și coechipierul său, Jadon Sancho. Borussia Dortmun a câștigat pentru a cincea oară Cupa Germaniei, după ce a ajuns de șase ori în finală, în ultimii 10 ani.
Norvegianul Haaland a fost incert înainte de partidă, dar a reușit să se recupereze la timp pentru a contribui decisiv la victoria echipei sale. Sancho a deschis scorul în minutul 5, pentru ca Haaland să majoreze la 2-0, în minutul 28. Sancho a stabilit apoi scorul la pauză, cu a doua reușită, marcând în primul minut suplimentar de joc.
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 9 ORE

Borussia Dortmund, câștigătoarea Cupei Germaniei

Olmo a redus din handicap, pentru Leipzig, în minutul 71, pentru ca în minutul 83, Sanchoo să îl servească pe Haaland pentru golul de 4-1. Cu cele două goluri marcate, englezul Jadon Sancho a devenit totodată și golgheterul ediției, cu un total de 6 reușite, depășindu-l în finală pe al doilea clasat, Ploulsen, de la Leipzig, care avea 5 goluri marcate, și care a jucat joi doar în repriza secundă.
https://i.eurosport.com/2021/05/13/3132136.jpg
Echipele de start:
  • Leipzig: Gulácsi; Mukiele, Upamecano, Halstenberg, Klostermann; Kampl, Haidara; Sabitzer, Hwang, Olmo; Sorloth
  • Dortmund: Bürki - Piszczek, Akanji, Hummels, Guerreiro - Can, Bellingham, Dahoud - Reus, Sancho, Haaland
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26