Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Bayern, Saarbrucken a mai făcut o "victimă" în Cupa Germaniei! Tabloul complet al sferturilor

Bianca Dumitru

Actualizat 07/12/2023 la 00:40 GMT+2

Saarbrucken s-a calificat în această seară în sferturile Cupei Germaniei, după ce a eliminat-o pe Eintracht Frankfurt, finalista din sezonul trecut. Echipa din liga a treia a trecut în 16-imi și de Bayern Munchen.

Gegen die Bayern hatte Saarbrücken Grund zum Jubeln

Credit imagine: SID

UPDATE | În această seară au fost programate ultimele meciuri din optimile Cupei Germaniei. Stuttgart a învins-o pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Borussia Dortmund, și s-a calificat în sferturi, grație golurilor marcate de Guirassy și Silas.
În cealaltă partidă a serii, Hertha și Hamburger SV au încheiat cele 90 de minute regulamentare de joc cu scorul de 2-2, urmând ca învingătoarea să se decidă în prelungiri. În prima repriză suplimentară, Hamburger a reușit să intre în avantaj prin golul marcat de Konigsdorffer în minutul 102.
Oaspeții au avut calificarea în mâini până în minutul 120, când Kenny a restabilit egalitatea și a trimis meciul la loviturile de departajare. După penalty-uri, Hertha a fost echipa care s-a calificat în sferturile Cupei Germaniei, după o ratare a lui Konigsdorffer.

Eintracht Frankfurt, finalistă a Cupei Germaniei în sezonul trecut, a fost eliminată în această seară, în optimi, de Saarbrucken, după ce a cedat cu scorul de 2-0, în deplasare.
Echipa din liga a treia a câștigat grație golurilor marcate de Brunker și Kerber în repriza secundă. Gazdele au mai înscris și în minutul 20, dar acea reușită a fost anulată pe motiv de fault. Frankfurt a terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Furkeu a fost eliminat în minutul 83.
Saarbrucken a trecut în 16-imile competiției și de Bayern Munchen, pe care a învins-o dramatic, cu scorul de 2-1, la începutul lunii noiembrie.
Prin calificarea celor de la Saarbrucken în sferturile Cupei Germaniei, în această fază a competiției sunt 5 echipe din ligile inferioare. Borussia Monchengladbach, Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund sau Stuttgart (care se înfruntă în această seară) sunt singurele echipe din campionat care au ajuns în Final 8.
Celelalte formații care se vor lupta pentru un loc în semifinalele Cupei Germaniei sunt Saarbrucken, din liga a treia, și St. Pauli, Kaiserslautern, Dusseldorf și Hertha sau Hamburger SV (care se întâlnesc în această seară), echipe din eșalonul secund.
Citește și:

Toate rezultatele din optimile Cupei Germaniei

Saarbrucken 2-0 Frankfurt
Monchengladbach 1-0 Wolfsburg
Homburg 1-4 St. Pauli
Leverkusen 3-1 Paderborn
Kaiserslautern 2-0 Nurnberg
Magdeburg 1-2 Dusseldorf
Stuttgart - Dortmund, de la ora 21:45
Hertha - Hamburger SV, de la ora 21:45
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo