Angel Di Maria nu are amintiri prea plăcute din perioada petrecută pe Old Trafford. În 2014, clubul englez plătea 60 de milioane de lire pentru transferul său, unul dintre cele mai costisitoare mutări din istorie, la acea oră. Di Maria a deținut în momentul transferului de la Real "titlul" de cel mai scump jucător adus vreodată de un club britanic.
Începutul a fost foarte bun, reușind 2 goluri și 2 assisturi în primele sale meciuri la United și fiind desemnat jucătorul lunii septembrie în Premier League.
O accidentare și dorința lui Van Gaal de a-l folosi pe un post pe care nu se simțea confortabil au făcut ca randamentul argentinianului să nu mai fie atât de bun. A fost folosit tot mai rar, iar în momentele în care primea șanse nu reușea să se ridice la nivelul așteptărilor. În cele din urmă, jurnaliștii din Regat l-au numit "țeapa sezonului", judecând după suma investită pentru aducerea sa în Premier League. În pauza competițională din vară, United a dorit atât de mult să îl vândă și își recupereze din investiție încât a acceptat să îl vândă pe jucător cu "doar" 44 milioane de lire.
Ligue 1
PSG, mutare importantă după calificarea în sferturile UCL! Starul care și-a prelungit contractul
12/03/2021 LA 19:54
Anii au trecut, dar Di Maria nu pare să fi uitat perioada "United", care rămâne o bornă neagră în cariera sa din toate punctele de vedere. O spune chiar un coleg din vestiarul lui PSG, Marci Bulka.
"Di Maria urăște atât de mult Manchester United! Nu are amintiri bune de acolo. De fiecare dată când ne uităm la meciurile lor la TV, ne spune să schimbăm cât mai repede canalul. Nu îi suportă!", a spus Marcin Bulka, citat de Daily Mail.

Di Maria, întâmpinat cu ostilitate pe Old Trafford

În primăvara trecută, Di Maria s-a întors pe Old Trafford din postura de adversar al lui United, în Champions League. A fost întâmpinat cu huiduieli, pentru ca apoi fanii să îl apostrofeze pe toată durata meciului. La final, sud-americanul și-a exprimat dezamăgirea față de atitudinea ostilă a suporterilor, menționând că singura lui mare problemă pe "Teatrul Viselor" a fost Louis van Gaal.
"A fost dificil încă de la început, dar mă așteptam ca așa ceva să se întâmple. Dar eu am mai spus-o în trecut și vreau să se înțeleagă: nu am vorbit niciodată de rău clubul sau persoanele de la Manchester United. Se întâmplă pur și simplu să nu te simți bine la un club dintr-o anumită cauză. La mine, a fost vorba de antrenor. Cu el am avut singurele probleme", dezvăluia Di Maria în As, după manșa tur a optimii de finală dintre United și PSG.
Atunci, învinși de parizieni pe Old Trafford, scor 0-2, "diavolii" au răsturnat spectaculos soarta calificării la meciul retur, când s-au impus cu 3-1.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
VIDEO | Angel Di Maria "l-a făcut de râs" pe Pochettino la un antrenament al celor de la PSG
29/01/2021 LA 14:18
Ligue 1
Angel Di Maria, somat de soție! Ce i-a impus să facă, în cazul în care Messi va ajunge la PSG
29/01/2021 LA 13:37