Paul Gascoigne și Diego Maradona au fost fără îndoială două genii ale fotbalului, însă amândoi au întâmpinat de-a lungul carierelor lor probleme în afara terenului de fotbal. În cazul lui Gazza, aceste probleme au ajuns în atenția publicului mai mult decât s-ar fi așteptat oricine pe vremea când el evolua la Lazio, între 1992 și 1995.
O serie de accidentări l-au obligat pe mijlocașul englez să rămână o perioadă departe de teren în Serie A, iar în vremea recuperării s-a confruntat cu probleme legate de greutate și dependențe. De partea cealaltă, legendarul Maradona, care va rămâne pentru totdeauna în istoria lui Napoli, a evoluat în 1992 la Sevilla după ce și-a ispășit pedeapsa pentru consumul de cocaină.
Când Sevilla și Lazio s-au întâlnit pe stadionul Sanchez Pizjuan într-un meci amical în noiembrie 1992, Gascoigne și Maradona s-au întâlnit și au purtat un dialog savuros, care a fost povestit de curând de englez. Gascoigne i-a spus lui Maradona în drumul spre teren că este “distrus” după o petrecere de trei zile cu alcool și droguri. Imediat a venit și răspunsul lui Maradona: “Nu-ți face griji, și eu sunt la fel!”
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție din tabăra Realului, după eșecul incredibil cu Sheriff Tiraspol, în Champions League
ACUM 19 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Ladislau Boloni, la un pas de Liga 1! Marele antrenor ar putea fi înlocuitorul lui Grozavu la Sepsi
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cum să cheltui 3 miliarde de € pentru un vis interzis! PSG și City, bogații fără glorie din UCL
ACUM 3 ORE