După demisia lui Toni Petrea, care nu a mai suportat imixtiunile oficialilor vicecampioanei în alcătuirea echipei și în schimbările făcute în timpul partidelor, FCSB și-a găsit un alt antrenor "cuminte și ascultător".
Dică a luat din nou haina de "Yes, sir!" și se expune ridicolului situației de a fi antrenor al roș-albaștrilor. Chiar dacă a dat de înțeles că de data asta va fi altfel și că va avea mai multă libertate, foarte puțini sunt cei care îl cred pe tehnicianul de 42 de ani.

Răchită, uluit că Dică a acceptat să fie iar umilit la FCSB

Fotbal
Lovitură de teatru: Florin Tănase nu mai pleacă în China. Veste uriașă pentru FCSB și jucător
30/07/2022 LA 09:19
Fost fundaș la Steaua, Vivi Răchită l-a criticat vehement pe fostul secund al lui Rădoi, neînțelegând cum acesta poate să aibă atât de puțină personalitate încât să accepte poziția de "A2" la vicecampioană.
"Sunt siderat că Dică n-a înțeles nimic din ceea ce a pățit în urmă cu patru ani, când i s-a arătat ușa din dos. Nu mai credeam că, după Petrea, mai poate exista un antrenor care să-și asume postura de argat. Și să îndeplinească cerințele conducerii: să fie cuminte, să ajungă acasă la 10 seara și, dimineața, să prezinte unghiile la control pe batistuță.
Ne mai mirăm de ce fotbalul românesc se prăbușește! Păi, ce-ți mai trebuie licență dacă accepți să fii secund? Știam că Dică e mai flexibil, dar nici chiar cu capul până la pământ! Iar asta că a pus condiție să nu mai fie telefoane pe bancă e o glumă. Schimbările se pot face și cu mesaje trimise prin porumbei", a spus Valeriu Răchită, potrivit Playsport.
Nicolae Dică a primit "15 meciuri de libertate" de la conducere, înainte ca primul 11 și schimbările să se facă de la lojă. Probabil nu va fi vorba de așa ceva, fiind greu de crezut că antrenorul de la FCSB va avea dreptul să facă singur echipa de start, dar acesta este discursul servit presei.
În schimb, Dică a avut libertatea de a-și aduce secunzii. Astfel, el va colabora cu Viorel Tănase și George Mihai Cotiga, pe care i-a avut alături și în primul mandat la clubul roș-albastru.
Din staff-ul tehnic vor mai face parte alți oameni prezenți deja la club. Mihai Pintilii va fi și el secund, în timp ce Marius Popa va fi antrenorul cu portarii. Thomas Neubert, deși pe făraș, rămâne pentru moment să se ocupe de pregătirea fizică a fotbaliștilor.
Primul meci din noul mandat al antrenorului la FCSB este programat joi, de la ora 20:30. Returul cu FC Saburtalo Tbilisi, pe care roș-albaștrii sunt obligați să-l câștige pentru a evita eliminarea din turul 2 preliminar al Conference League, va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Romanian Liga I
Tatăl lui David Miculescu le dă speranțe suporterilor FCSB! Anunțul făcut
29/07/2022 LA 11:49
Fotbal
Doi tricolori, doriți la naționala Ungariei! Anunțul selecționerului: "Special pe el l-am urmărit"
24/07/2022 LA 08:16