Antrenorul echipei naționale a Franței, Didier Deschamps, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Portugalia din Liga Națiunilor, în care a vorbit printre altele și despre situația lui Pogba, care trece printr-un moment delicat al carierei.
Deschamps a admis că Pogba este doar o umbră a fotbalistului care impresiona la Juventus în urmă cu câțiva ani și este convins că scăderea de formă se datorează problemelor de la Manchester United, acolo unde mijlocașul și-a pierdut locul în echipă: "La fel ca toți jucătorii care au o situație la club care nu este pozitivă, el este, de asemenea, afectat mental. Îl cunosc suficient de bine și știu că se poate întâmpla asta în anumite momente."
Cu toate acestea, Deschamps continuă să se bazeze pe Pogba la naționala Franței. Mijlocașul de 27 de ani a fost titular în amicaul pierdut surprinzător de Franța în fața Finlandei, iar selecționerul campioanei mondiale a spus că l-a folosit pe Pogba pentru a-i da ritm de joc și a-i reconstrui încrederea, exact ceea ce-i lipsește la echipa de club.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
"Nu este în cea mai bună formă, desigur. Știam asta înainte de meci. Acest meci a fost menit să-i dea un pic de ritm. Știa că va juca doar o oră. Este greu să fim pozitivi. Evident, nu se află într-una din perioadele sale cele mai bune.", a declarat Deschamps, citat de Daily Sport.

Didier Deschamps: "Pogba are experința necesară pentru a răspunde criticilor"

Pogba a fost cel mai scump fotbalist din lume în momentul în care a fost răscumpărat de Manchester United de la Juventus în 2016. După venirea lui Ole Gunar Solskjaer pe banca "diavolilor", mijlocașul francez și-a pierdut ușor-ușor locul de titular, iar acum este total lipsit de formă.
Deschamps consideră însă că Pogba are valoarea necesară pentru a trece peste această perioadă mai puțin fastă: "Se pot întâmpla astfel de perioade. El (Pogba) are experiența celui mai înalt nivel, mândria și spiritul pentru a le putea răspunde criticilor săi."
Presa britanică a speculat în ultima vreme că Pogba ar putea pleca de la Manchester United în vara anului viitor. Cea mai probabilă destinație a campionului mondial este Real Madrid, club la care chiar jucătorul a admis că visează să joace la un moment dat.
Valoarea de piață a francezului este de 80 de milioane de € în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, dar este posibil ca board-ul de pe Old Trafford să fie dispus să-l cedeze pe mijlocaș și pentru o sumă mai mică, ținând cont de criza financiară cu care se confruntă cluburile din cauza pandemiei.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55