Diego Costa va semna un contract pe două sezoane cu Palmeiras, anunță Sky Sports. Atacantul de 32 de ani se întoarce în orașul natal Sao Paulo, după 15 ani petrecuți în Europa.
Diego Costa este deja în Brazilia. Brazilianul are pe masă un contract cu salariu anual de 3 milioane de euro. Ofertele Turcia sau zona arabă nu au fost pe placul său și jucătorul de 32 ani preferă să revină în țara natală. Un alt aspect important este că Palmeiras este chiar echipa pe care o susține încă din copilărie.
Premier League
Liverpool – Chelsea 0-1 | Thomas Tuchel a câștigat duelul tactic cu Jurgen Klopp
IERI LA 06:36

Cariera europeană a lui Diego Costa

15 ani a jucat Diego Costa la Braga, Atletico Madrid, Celta Vigo, Albacete, Real Valladolid, Rayo Vallecano și Chelsea. Brazilianul a fost naturalizat de spanioli și a marcat 10 goluri în 24 de meciuri.
Diego Costa a câștigat 9 trofee în Europa, între care titlul de campion în Spania, cu Atletico și două titluri de campion în Anglia, cu Chelsea. Atacantul crescut de Barcelona Esportivo Capela din Sao Paulo deține și un record - cel mai rapid gol din Supercupa Europei, în secunda 49 a meciului din 2018, Real Madrid - Atletico Madrid 2-4.
Citește și:
Premier League
Mesajul enigmatic postat de agentul lui Salah, după ce starul lui Liverpool a fost înlocuit de Klopp
IERI LA 05:37
Premier League
Diferență uriașă între Liverpool și Chelsea la capitolul absențe din cauza accidentărilor
04/03/2021 LA 19:40