Diego Costa va semna un contract pe două sezoane cu Palmeiras, anunță Sky Sports. Atacantul de 32 de ani se întoarce în orașul natal Sao Paulo, după 15 ani petrecuți în Europa.
Diego Costa este deja în Brazilia. Brazilianul are pe masă un contract cu salariu anual de 3 milioane de euro. Ofertele Turcia sau zona arabă nu au fost pe placul său și jucătorul de 32 ani preferă să revină în țara natală. Un alt aspect important este că Palmeiras este chiar echipa pe care o susține încă din copilărie.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
ACUM O ORĂ

Cariera europeană a lui Diego Costa

15 ani a jucat Diego Costa la Braga, Atletico Madrid, Celta Vigo, Albacete, Real Valladolid, Rayo Vallecano și Chelsea. Brazilianul a fost naturalizat de spanioli și a marcat 10 goluri în 24 de meciuri.
Diego Costa a câștigat 9 trofee în Europa, între care titlul de campion în Spania, cu Atletico și două titluri de campion în Anglia, cu Chelsea. Atacantul crescut de Barcelona Esportivo Capela din Sao Paulo deține și un record - cel mai rapid gol din Supercupa Europei, în secunda 49 a meciului din 2018, Real Madrid - Atletico Madrid 2-4.
Citește și:
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27