Costa a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală după mai multe teste efectuate de medicii lui Atletico. Jucătorul spaniol va suferi o intervenție chirurgicală în următoarea perioadă, apoi va avea parte de un program de recuperare special.
Diego Costa a efectuat mai multe teste medicale din cauza disconfortului raportat recent de jucătorul nostru în zona cervicală. În urma acestora, diagnosticul stabilit a fost hernie de disc cervicală. Pentru jucătorul nostru urmează o intervenție neurochirurgicală, apoi medicii vor stabili tratamentul necesar, a fost mesajul clubului din Madrid.
https://i.eurosport.com/2019/07/27/2646040.jpg
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 4 ORE
Oficialii clubului n-au divulgat și data în care estimează că Diego Costa ar putea reveni pe teren. Conform presei din Spania, atacantul lui Atletico ar urma să lipsească între 3 și 6 luni. Diego Costa a jucat pe finalul meciului din campionat împotriva lui Espanyol, câștigat cu 3-1 de formația pregătită de Diego Simeone. Costa a reușit pasa decisivă de la ultimul gol al madrilenilor, înscris de Koke.
Atacantul de 31 de ani se află la Atletico din 2017. Costa s-a mai aflat la formația antrenată de Simeone și între 2010 și 2014, perioadă în care a reușit să câștige patru trofee și să ajungă până în finala UEFA Champions League.

Cifrele lui Costa la Atletico:

  • Meciuri: 193
  • Goluri: 78
  • Assist-uri: 34
  • Trofee: 6
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 5 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 7 ORE