După ce Dinamo a intrat în insolvență, câinii s-au despărțit de mai mulți fotbaliști, printre care și Fabbrini. În total, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a evoluat 58 de partide la clubul din Ștefan cel Mare. A reușit 4 goluri și 4 pase de gol.
Ascoli, grupare care evoluează în Serie B, a făcut anunțul pe pagina oficială de Instagram, iar înțelegerea este până în 2023.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 14 MINUTE

Câți bani cere Fabbrini de la Dinamo

După despărțirea de Dinamo, odată cu intrarea în insolvență, Fabbrini îi acuză pe cei din conducere că l-au mințit. Mijlocașul cere o mulțime de bani de la Dinamo. Fotbalistul vrea 432 de mii de euro, bani ce i-ar fi primit până la finalul contractului, plus 70 de mii de euro, care sunt restanțe.
"Toată lumea știe în ce situație este Dinamo acum. Pe mine nu mă mai interesează, o să-mi gasesc o altă echipă. Avocatul meu a început să lucreze. Singura parte bună de la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.
Pe mine de acum înainte nu mă mai interesează. Îmi voi gasi o altă echipă, voi încerca o nouă experiență. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. Vorbiți cu avocatul meu, vă dau numărul lui.
DDB a spus prea multe lucruri. DDB a mințit la fel de mult ca oricare patron. Adevarații fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul.
Acum nu mă mai întorc in Romania, dar niciodată nu se știe", a declarat Fabbrini, conform sport.ro.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM O ORĂ