Inițial, doctorii au anunțat că Maradona suferă de anemie și deshidratare, iar problemele sale nu sunt de natură fiziologică. În această seară însă, legendarul jucător argentinian a primit o veste teribilă. "El Pibe de Oro" suferă de un hematom subdural (cheag de sânge) și va fi operat pe creier.
Intervenția chirurgicală va fi efectuată de doctorul Leopoldo Luque în această seară, la Clinica Olivos.
Leopoldo Luque, medicul personal al lui Maradona, a vorbit despre starea legendarului jucător. Specialistul a asigurat că "El Pibe de Oro" este calm înaintea intervenției chirurgicale.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM 2 ORE
Medicul a asigurat pe toată lumea că nu există motive de panică deoarece intervenția chirurgicală este una "de rutină":
"Îl voi opera astăzi, împreună cu echipa mea, la clinica Olivos. Diego este lucid, înțelege tot și este de acord cu intervenția chirurgicală. E foarte calm.
E o operație de rutină, fără complicații. Majoritatea pacienților sunt expuși riscurilor, dar asta nu schimbă nimic pentru noi. Diego rămâne același.", a spus medicul Leopoldo Luque, citat de publicația Olé.

Legendarul Diego Maradona va fi operat pe creier

În același timp, Donato Villani, doctorul Federației Argentiniene de Fotbal, a vorbit despre starea lui Maradona, pe care l-a văzut astăzi la clinică.
"L-am văzut la spital și era bine. Nu este o operație complicată, ci una de rutină, motiv pentru care n-ar trebui să existe probleme. Este vorba despre un hematom, care trebuie drenat și îndepărtat pentru a evita afectarea creierului.", a explicat doctorul Donato Villani, citat de cotidianul Marca.
...
Știrea inițială
Presa internațională notează faptul că lui Diego Armando Maradona i s-a făcut rău, brusc, în cursul zilei de luni, acesta fiind internat de urgență, spre seară, într-un spital din La Plata, Ipensa Sanatorium. Surse afirmă că El Pibe De Oro va rămâne în spital, sub observație, până la finalul acestei săptămâni, după ce chiar legendarul decar a cerut să fie internat. Jurnaliștii de la "Marca" afirmă că Maradona s-a consultat și cu medicul personal, Leopoldo Luque.

Diego Maradona, internat

Doctorii au descoperit că Diego Maradona suferă de anemie, dar și de depresie.
În prezent, el antrenează echipa Gimnasia La Plata și deși aceasta i-a adus o victorie chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, se pare că lucrurile nu merg chiar foarte bine în interiorul formației.Este de anticipat că Maradona va rata următorul meci, de la sfârșitul acestei săptămâni.
Potrivit "Marca", Leopoldo Luque, medicul lui Maradona, a afirmat: "Nu este ceva grav, dar Diego nu este bine. Iar starea mentală afectează și corpul. Nu e ușor cu Maradona, nu acceptă cu ușurință ajutorul, va sta în spital cel puțin trei zile pentru a se hidrata și pentru a fi din nou bine".
  • Campion mondial în 1986, Diego Maradona a înscris 34 de goluri în 90 de partide jucate pentru Argentina. El a evoluat la patru ediții ale Cupei Mondiale: Spania 1982, Mexic 1986 (campion), Italia 1990 (vicecampion), SUA 1994
  • Diego Maradona a împlinit 60 de ani pe 30 octombrie.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 2 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 5 ORE